PalloTV - Historiallinen avausvoitto jäi ottamatta
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
07.07.2022

Historiallinen avausvoitto jäi ottamatta

SJK hävisi FC Floralle Konferenssiliigan karsinnassa.

SJK:n eurotaival alkoi 0-1 (0-1) tappiolla virolaiselle FC Floralle. Näin ollen seinäjokisten voittosaldo eurokentillä näyttää yhä pyöreää nollaa. Tappion myötä SJK:sta tuli myös ainoa suomalaisseura, jonka ei onnistunut voittaa eurokilpailuiden ensimmäisen karsintakierroksen avausottelua. HJK oli voitokas Mestareiden Liigassa sekä FC Inter ja KuPS Konferenssiliigassa.

Ottelun ainoan maalin viimeisteli keskikenttäpelaaja Martin Miller, joka puski lähietäisyydeltä maaliin Henrik Ojamaalta saadun syötön. Yhden näkemyksen mukaan maalia edeltäneessä tilanteessa tapahtui virolaispelaajan käsivirhe.

SJK oli hyvin mukana ottelussa, mutta se ei saanut kuparistaan rikottua. Parhaat paikat olivat Pablo Andradella ja Jake Jervisillä.

Ottelu pelattiin Lillekülan eli paremmin A. Le Coq Arenana tunnetulla stadionilla. Paikalla oli virolaisittain korkea yleisömäärä, 1 910 katsojaa.

Ottelupari ratkeaa ensi viikon torstaina, jolloin SJK pääsee isännöimään FC Floraa. Voittaja kohtaa norjalaisen Lillestrøm SK:n toisella karsintakierroksella.

FC Flora - SJK 1-0 (1-0)
21. 1-0 Martin Miller
yleisöä: 1 910

Artikkeliin liittyviä aiheita: