|
12.07.2022

FC Interin eurotie tyssäsi Kosovossa

KF Drita pudotti turkulaiset yhteismaalein 3-1.

FC Interin tie eurokentillä nousi pystyyn. Turkulaisseura hävisi Konferenssiliigan 1. karsintakierroksen toisen osaottelun KF Dritalle maalein 0-3 (0-1). Kosovolaisseura menee jatkoon yhteismaalein 3-1. Toisella kierroksella se kohtaa belgialaisen Royal Antwerp FC:n.

Ottelu alkoi FC Interin kannalta surkeasti, kun Marko Simonovski heilutti turkulaisten verkkoa jo ottelun toisella minuutilla. Simonovski pelasi FC Lahdessa kaudella 2018. Aikainen johtomaali herätti Dritan taistelemaan tosissaan jatkopaikasta ja vesitti FC Interin taktiikan.

Toinen puoliaika alkoi yhtä synkeästi kuin ensimmäinen. Arbnor Muje teki kaksi osumaa 49. ja 51. peliminuuteilla. FC Inter yritti hakea kavennusta, mutta sen hyökkäykset eivät tuottaneet lisämaaleja.

Ottelu pelattiin Kosovon pääkaupungissa Pristinassa, jossa sijaitseva Stadiumi Fadil Vokrri on maan ainoa eurokelpoinen kenttä. Ottelua seurasi lähes 3 900 katsojaa.