PalloTV - Naisten EM-kisojen jälkipyykki
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
17.07.2022

Naisten EM-kisojen jälkipyykki

Asiantuntija Ilkka Marttila: "Me ollaan tämän verran jäljessä maailman huipusta"

Suomen taival tämän kertaisissa naisten EM-kisoissa on päättynyt. Helmarit hävisi odotetusti Saksalle maalein 0-3 (0-1) eilisillan myöhäisottelussa. Alkulohkonsa lopputaulukossa Suomi jäi viimeiseksi ilman pisteitä. Maaliero oli 1-8. Tanska jäi myös nuolemaan näppejään, kun Saksa ja Espanja veivät jatkopaikat.

PalloTV:n asiantuntija Ilkka Marttila purkaa haastattelussa Suomen alkulohkoon päättyneen kisasuorituksen. Missä mentiin pieleen? Mikä saa jopa asiantuntijan sormen suuhun? Missä onnistuttiin? Oliko synkkien lopputulosten takana jotain positiivista? Millaisen arvosanan asiantuntija antaa suoritukselle?

Marttila ottaa kantaa myös valmentajakysymykseen. Anna Signeulin sopimus päättyy vuoden lopussa ja tikun nokkaan mm. johtamismetodiensa vuoksi joutunutta päävalmentajaa kammetaan jo ulos Helmarien peräsimestä. Mikä on asiantuntijan mielipide asiasta? Asiantuntijalla olisi myös uusi ehdokas valmentajaksi. Kuka hän on ja miksi hänet pitäisi palkata?

Maajoukkueen runko on ollut pitkään sama ja Signeul on luottanut otteluissa tuttuun permanenttikokoonpanoon. Matkan varrella Helmarien keski-ikä on noussut korkeaksi. Joko on nuorennusleikkauksen aika?

Toimittaja: Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: