PalloTV - Eurokarsintojen kolmannet kierrokset arvottu
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
18.07.2022

Eurokarsintojen kolmannet kierrokset arvottu

FC Sheriff tai NK Maribor on HJK:n seuraava vastustaja.

Mestareiden Liigan ja Konferenssiliigan kolmannen karsintakierroksen ja Eurooppaliigan ensimmäisen karsintakierroksen otteluparit arvottiin tänään. Arvonta suoritettiin iltapäivällä UEFA:n päämajassa Sveitsin Nyonissa.

Mikäli HJK menee kolmannelle kierrokselle Mestareiden Liigan karsinnassa, se kohtaa voittajan slovenialaisen NK Mariborin ja moldovalaisen FC Sheriffin välisestä otteluparista. Kolmannen kierroksen ottelut pelataan elokuun alussa.

Karsinnan toisella kierroksella HJK:n vastustaja on tshekkiläinen FC Viktoria Plzen. Toisen kierroksen ensimmäinen osaottelu pelataan keskiviikkona Helsingissä. Kävi otteluparissa niin tai näin, HJK:n taival eurokentillä jatkuu. Otteluparin häviäjä pääsee Eurooppaliigan ensimmäiselle karsintakierrokselle, jossa se kohtaa edellä mainitun otteluparin häviäjän.

KuPS ja SJK ovat vielä mukana Konferenssiliigan toisella karsintakierroksella. KuPS saa vastaansa FC Milsamin. Jos se kaataa moldovalaisen vastustajansa, se kohtaa kolmannella kierroksella joko latvialaisen FK Liepajan tai sveitsiläisen BSC Young Boysin.

SJK:n vastustajana toisella kierroksella on norjalainen Lillestrøm SK. Tämän otteluparin voittaja joutuuottamaan mittaa joko belgialaisesta Royal Antwerpenista tai kosovolaisesta KF Dritasta. Kosovolaisseura oli se seura, joka pudotti FC Interin ensimmäisellä kierroksella jatkosta.

Artikkeliin liittyviä aiheita: