PalloTV - Sama kaiku on askelten
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
22.07.2022

Sama kaiku on askelten

Kansallisen Liigan välitilinpäätöksessä ruoditaan runkosarjan toisen kolmanneksen kulkua.

Kansallinen Liiga palaa pitkältä EM-kisa- ja kesätauolta tänä viikonloppuna, kun sarjassa pelataan täysi kierros. ONS ja PK-35 Vantaa ottivat varaslähdön syksyyn pelaamalla yhden rästiottelun viime sunnuntaina, mutta muiden seurojen osalta tositoimet alkavat vasta nyt.

Kansallisen Liigan runkosarjasta on pelattu kaksi kolmasosaa. Koko kausi on kuta kuinkin puolivälissä. Toisella kolmanneksella ei ole tapahtunut suuria muutoksia. KuPS porskuttaa omassa ylhäisessä yksinäisyydessään ja seuran toinen Suomen mestaruus taitaa olla otteluiden pois pelaamista vaille valmis.

KuPS:n maaliero on 54 - 8. Se tarkoittaa yli neljä tehtyä maalia ja reilusti alle yksi päästetty maali ottelua kohden. Onko tässä mitään järkeä, kysytään PalloTV:n naisten jalkapallon asiantuntijalta Ilkka Marttilalta. Samalla ruoditaan, mitä tilanne tekee pelaajille ja heidän kehitykselleen, kun liigan ottelut ovat ennemminkin palauttavia harjoituksia.

PK-35 Vantaa ja HJK ovat hyvissä asemissa himmeämpien mitalien kohtaloa ratkaistaessa. Åland United näyttää jäävän jo ratkaisevasti kärkikolmikon kyydistä. Selviltä näyttävät myös kahden viimeisen ylempään loppusarjaan yltävän seuran nimet. Kansallisen Liigan tasapelikoneet PK-35 ja HPS ovat napsineet tarpeeksi pisteitä, jotta ne ovat saaneet revittyä eroa viivan alla ensimmäisenä olevaan FC Honkaan.

FC Hongan työsarja näyttää kovalta muttei mahdottomalta. Espoolaisseura on viiden pisteen päässä HPS:stä, mutta sillä on yksi ottelu enemmän pelattuna. Tulee alempaan loppusarjaan FC Honka tai HPS, erot siellä näyttävät myös selviltä. FC Honka tai HPS ja Ilves ovat selvästi kahta muuta edellä. ONS ja NJS ratkovat keskenään suoran putoajan kohtalon.

Toimittaja: Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: