PalloTV - Seuraavat europelit arvottu
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
02.08.2022

Seuraavat europelit arvottu

Kävi miten kävi, HJK:n pelit jatkuvat joko Silkeborgia, Soligorskia tai Cluj'ta vastaan.

Arpa on jälleen pyörinyt. Eurosarjojen seuraavat karsintakierrokset arvottiin UEFA:n päämajassa Sveitsin Nyonissa tänään. HJK ja KuPS ovat suomalaisseuroista vielä mukana.

HJK kohtaa Eurooppaliigan kolmannella karsintakierroksella slovenialaisen NK Mariborin. Ensimmäinen ottelu pelataan vieraissa torstaina ja toinen ottelu Helsingissä viikon kuluttua. Jos HJK voittaa ottelun, etenee se play-off -kierrokselle ja saa vastaansa tanskalaisen Silkeborgin.

Jos HJK häviää, sen eurotaival jatkuu vielä Konferenssiliigan play-off -kierroksella. Siellä se saa vastaansa voittajan valkovenäläisen FC Skahktyor Soligorskin ja romanialaisen CFR Cluj'n välisestä ottelusta.

KuPS aloittaa oman kolmannen karsintakierroksen urakkansa kotimaan kamaralla sveitsiläistä Young Boysiä vastaan. Ottelua ei kuitenkaan pelata Kuopiossa, koska KuPS:n kotikentän taso mm. katsojakapasiteetin kohdalla ei enää yllä UEFA:n vaatimusten tasolle. KuPS kohtaa sveitsiläisseuran Turun Kupittaalla.

KuPS:n seuraavaksi mahdolliseksi vastustajaksi arvottiin voittaja virolaisen Paide Linnameeskondin ja belgialaisen Anderlechtin välisestä ottelusta.

Kummankin seuran kotiottelu play-off -kierroksella pelataan 18. elokuuta.

Artikkeliin liittyviä aiheita: