PalloTV - KuPS:n eurourakka päättyi - Young Boys selkeästi parempi
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
11.08.2022

KuPS:n eurourakka päättyi – Young Boys selkeästi parempi

BSC Young Boys - KuPS 3-0 (2-0), yhteismaalit 5-0

KuPS:n haaveet jatkopaikasta Konferenssiliigan play-off -kierrokselle kokivat tylyn lopun. Sveitsiläinen seura Young Boys löi kuopiolaiset 3-0 (2-0) kolmannen kierroksen toisessa osaottelussa Bernissä. KuPS lähti laulukuoroon yhteismaalein 0-5 - Turussa pelattu kotiottelu päättyi 0-2 (0-2) häviöön viikko sitten.

Molemmilla osaotteluilla oli kaksi yhteistä nimittäjää. Young Boys ratkaisi ne jo ensimmäisen puoliajan aikana. Turun ottelun molemmat maalit tehtiin ennen taukoa ja nyt Bernissä tilanne oli kotijoukkueen hyväksi 2-0, kun ranskalaisen erotuomarin pilli vihelsi puoliajan merkiksi.

Kamerunin maajoukkuehyökkääjä Jean-Pierre Nsame ratkoi kummankin ottelun. Ensimmäisessä osaottelussa hän teki avausmaalin rangaistuspotkusta. Tänään hän huudatti Stadion Wankdorfin yli 14 000 -päistä kotiyleisöä kahdella täysosumalla.

Nsame osui ensimmäistä kertaa maalipuiden väliin jo 3. minuutilla, mikä käytännössä katkaisi KuPS:n vähäisetkin toiveet vierasyllätyksestä. Toisen osumansa Nsame viimeisteli toisen puoliajan ensimmäisen kolmanneksen loppuhetkillä.

Young Boys kohtaa play-off -kierroksella belgialaisen Anderlechtin. KuPS pääsee keskittymään kotimaan otteluihin. Se jahtaa tuplaa eli Suomen mestaruutta ja Suomen Cupin voittoa.

BSC Young Boys - KuPS 3-0 (2-0)
3. 1-0 Jean-Pierre Nsame
35. 2-0 Vincent Sierro
57. 3-0 Jean-Pierre Nsame
yleisöä: 14 059

Artikkeliin liittyviä aiheita: