PalloTV - ”Ennakkosuosikin asema on haaste, mutta siitä on selvitty”, Kasper Hämäläinen, TPS
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
15.08.2022

”Ennakkosuosikin asema on haaste, mutta siitä on selvitty”, Kasper Hämäläinen, TPS

Tällä viikolla PalloTV:n Valokeilassa-osiossa otetaan pulssi miesten Ykkösestä. Olimme yhteydessä TPS:ään, FF Jaroon ja PEPO:on ja kysyimme kuulumiset, kun runkosarjaa on kolme kierrosta pelaamatta.

Ykkösen kiistaton ennakkosuosikki TPS porhaltaa sarjan kärjessä. 19 kierroksen jälkeen turkulaisilla on 40 pistettä, 12-4-3, ja he ovat kolme pistettä KTP:tä edellä, mutta heillä on yksi ottelu enemmän pelattuna. Muista ei näillä näkymin ole kilpailemaan sarjanoususta, mikäli TPS tai KTP eivät sula totaalisesti loppukaudesta, kun ne ovat jääneet jo vajaan 10 pinnan päähän.

PalloTV otti yhteyttä TPS:n keskikentän johtohahmoon Kasper Hämäläiseen, 36, ja kysyi, miten hän kuvailisi heidän kauttaan tähän mennessä? Onko hän tyytyväinen heidän hyökkäyspeliinsä, joka on tuottanut keskimäärin 1,6 maalia per ottelu? Entä miten puolustuspelin laita? Missä TPS:n pelin kehittämisen painopiste on tässä kohtaan kautta? Onko Ykkösen taso vastannut heidän odotuksiaan? Veikkausliigajoukkueissa on puhuttu pelin nopeuttamisesta ja suoraviivaistamisesta, onko siitä havaintoja Ykkösessä? Lopuksi viivymme ensi torstain EIF-ottelussa, minkälainen koitos tuosta on odotettavissa?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Kuva: Tiina Pirilä

Artikkeliin liittyviä aiheita: