PalloTV - Medo palaa kentille Gnistanin paidassa
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

16.08.2022

Medo palaa kentille Gnistanin paidassa

Volotinen ja Maloku lähtevät lainasopimuksilla muualle.

Mohamed Kamara eli jalkapallokentillä paremmin Medona tunnettu keskikenttäpelaaja on tehnyt Gnistanin kanssa sopimuksen. Sen kesto on loppukauden mittainen. Medo palaa kentille pitkän tauon jälkeen. Hänen viimeisin seuransa oli FC Haka, jonka kanssa tiet erkanivat kauden 2020 päätteeksi.

Medon ensikosketus Suomeen tapahtui vuonna 2003, jolloin hän osallistui alle 17-vuotiaiden MM-kisoihin. Kisarupeaman jälkeen Medo jäi usean muun pelaajan kanssa Suomeen ja anoi itselleen turvapaikkaa.

Medo teki sopimuksen Kuopion Palloseuraan, jossa hän debytoi Veikkausliigassa kaudella 2006. Sen jälkeen hän siirtyi HJK:hon, jota Medo edusti kaudet 2007-2010 ja 2016. Suomen ulkopuolella Medo loi menestyksekkään uran. Hän pelasi mm. Partizan Belgradissa, Boltonissa ja Maccabi Haifassa. Viimeiset pelit ennen paluutaan Suomeen ja FC Hakaan Medo pelasi Kuwaitissa.

Medo on pelannut 33 maaottelua Sierra Leonen paidassa. Hän oli vaihtopelaajana mukana Afrikan mestaruusturnauksessa tammikuussa, vaikka ei ollut pelannut seurakentillä pitkiin aikoihin. Viimeisimmän maaottelun Medo pelasi Lesothoa vastaan viime vuoden maaliskuussa. Medo olisi halunnut edustaa maajoukkuetasolla Suomea, mutta FIFA ei myöntänyt lupaa siihen.

Gnistanissa on tapahtunut myös muita pelaajamuutoksia. Seuran vaihtokauppa AC Oulun kanssa - brassipelaaja Luquinhasin muutto Ouluun ja hyökkääjä Onni Suutarin laina Helsinkiin - kerrottiin jo aiemmin.

Luquinhasin lisäksi Gnistan luopuu maalivahti Samu Volotisesta ja puolustaja Elton Malokusta. Molemmat lähtevät loppukauden ajaksi lainalle - Volotinen siirtyy PIF:n paitaan ja Maloku luutii syksyn FC Futuran puolustuksessa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: