PalloTV - ”Nousukarsinta edelleen mahdollisuuksien rajoissa”, Jimmy Wargh, FF Jaro
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
16.08.2022

”Nousukarsinta edelleen mahdollisuuksien rajoissa”, Jimmy Wargh, FF Jaro

Tällä viikolla PalloTV:n Valokeilassa-osiossa otetaan pulssi miesten Ykkösestä, kun runkosarjaa on kolme kierrosta pelaamatta. Eilen jututimme TPS:n Kasper Hämäläistä ja tänään on vuorossa FF Jaron päävalmentaja Jimmy Wargh. Huomenna kuulemme PEPO:n päävalmentajan Janne Muhlin mietteitä.

FF Jaro lähti kauteen tavoitteenaan nousu Veikkausliigaan. Pietarsaarelaisten odotettiin olevan mukana kärkitaistossa heti alkumetreiltä, mutta heidän alkukautensa oli yllättävän tahmea, mikä johti siihen, että sarjan kärkijoukkueet TPS ja KTP pääsivät karkumatkalle.

Jaro on kuitenkin parantanut pitkin kautta ja onnistunut nousemaan jo sarjataulukon 3. sijalle. Gnistan on taulukon neljäntenä tasapisteissä pietarsaarelaisten kanssa, mutta viimeisiä loppusarjapaikkoja hallussaan pitävät EIF ja JäPS ovat vain kahden pisteen päässä. Sarjakakkosen oleva KTP on kahdeksan pistettä edellä Jaroa. Kärkipaikkaa pitävä TPS on jo 11 pinnan päässä.

PalloTV otti yhteyttä päävalmentaja Warghiin ja kysyi, mikä heidän alkukaudessaan meni vikaan? Vieläkö karsijan paikalla oleva KTP on tavoitettavissa? Jaro on tehnyt keskimäärin 1,8 maalia per ottelu, onko hän tyytyväinen siihen? Puolustussuuntaan he ovat päästäneet keskimäärin 1,2 maalia per peli, tyydyttääkö se? Missä Jaron pelin kehittämisen painopiste on juuri nyt? Onko Ykkösen taso vastannut heidän odotuksiaan? Onko Ykkösen pelaamisessa havaittavissa muutoksia? Lopuksi luomme katseen ensi lauantain JäPS-otteluun, minkälainen koitos siitä on odotettavissa? 

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: