PalloTV - ”Ailahtelevaisuus pois ja säilymme sarjassa”, Janne Muhli, PEPO
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
17.08.2022

”Ailahtelevaisuus pois ja säilymme sarjassa”, Janne Muhli, PEPO

Tällä viikolla PalloTV:n Valokeilassa-osiossa luodaan katse miesten Ykköseen, kun runkosarjaa on kolme kierrosta pelaamatta. Tänään valotamme nousijajoukkueen kautta, kun annamme puheenvuoron PEPO:n päävalmentajalle Janne Muhlille.

Ykkösen sarjataulukon toiseksi viimeisellä sijalla majaileva lappeenrantalainen PEPO nousi Ykköseen täksi kaudeksi. Alkukausi on ollut nousijajoukkueelle tyypillisen ailahteleva. Maalinteko on tökkinyt ja omissa on kolissut tasaiseen tahtiin, mutta joukkueen viimeaikaiset esitykset ovat kuitenkin antaneet ymmärtää, että heidän pelinsä olisi löytymässä, kun ratkaisuhetket lähestyvät.

Miten Muhli on kokenut nousijajoukkueensa kauden tähän mennessä? Onko heillä ollut vaikeuksia sopeutua Ykkösen pelitempoon ja -tahtiin? PEPO on onnistunut tekemään keskimäärin noin maalin per peli, minkälaisia ajatuksia se herättää nousijajoukkueen päävalmentajassa? Omiin on mennyt miltei kaksi maali per matsi, mitä hän ajattelee siitä? Lopuksi ennakoimme heidän ensi lauantain kotiotteluaan KTP:tä vastaan, olisiko nyt PEPO:n vuoro yllättää Kotkan pojat?

Viime kierroksella PEPO voitti JäPS:n vieraissa 1-0, ja viiden viime ottelun kuntopuntari on muutenkin plussalla, 2-1-2. Lappeenrantalaiset ovat keränneet 19 ottelusta 18 pinnaa, 4-6-9, maalierolla 22-36.

Tällä kaudella Ykkösestä pudotetaan kolme viimeistä joukkuetta suoraan Kakkoseen, joten sarjapaikan säilyttäminen on nousijajoukkueille entistä vaikeampaa. Tällä hetkellä nousijajoukkueista ainoastaan JäPS on kuivilla. PIF on sarjan jumbopaikalla. PEPO on pykälän edellä, mutta sarjapaikan säilyttämiseen oikeuttava 9. sija ei ole kuin kolmen pinnan päässä, eikä kahdeksanteen sijaankaan ole matkaa kuin neljän pistettä, joten putoamistaistelusta tulee vielä kova vääntö. 

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: