PalloTV - Malinen ei jatka Pikkuhuuhkajien peräsimessä
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
31.08.2022

Malinen ei jatka Pikkuhuuhkajien peräsimessä

Uuden päävalmentajan rekrytointiprosessi on käynnissä.

Suomen Palloliiton hallitus on kokouksessaan vahvistanut, että alle 21-vuotiaiden miesten maajoukkueessa vuodesta 2017 toiminut Juha Malinen ei jatka tehtävässään.

Malisen sopimus Pikkuhuuhkajien päävalmentajana päättyy. Hän aloitti tehtävät Pikkuhuuhkajissa vuonna 2017, jolloin Malinen hyppäsi joukkueen peräsimeen kesken EM-karsintojen. Joulukuussa 2020 Palloliitto solmi Malisen kanssa vuoden 2022 loppuun kestävän jatkosopimuksen, ja tavoitteeksi asetettiin ikäluokan EM-kisapaikka.

– Päällimmäisenä koen kiitollisuutta siitä, että sain työskennellä tällaisessa työssä viisi vuotta. Minulla on ollut mahtavia työkavereita, ja on ollut hienoa seurata suomalaisen jalkapallon kehitystä läheltä. Koen, että olen oppinut paljon uutta ja kehittynyt valmentajana vielä näilläkin kilometreillä. Nykyään päävalmentajan rooli on pitkälti tiimin vetämistä – oma tiimini on ollut todella ammattimainen ja sitoutunut valitsemiimme linjauksiin, Malinen sanoo.

Malisen sopimuksen päättymisen johdosta rekrytointi alle 21-vuotiaiden miesten maajoukkueen päävalmentajaksi on käynnissä. Palloliitto pyrkii tiedottamaan uudesta päävalmentajasta mahdollisimman pian.

Lähde: Suomen Palloliitto / PalloTV

Artikkeliin liittyviä aiheita: