PalloTV - FC Interin ja Miguel Graun tiet eroavat
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Ykkönen

Veikkausliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

20.09.2022

FC Interin ja Miguel Graun tiet eroavat

Varapuheenjohtaja Nikolas Håkans: "Emme koe tässä vaiheessa, että ajatuksemme joukkueen viemisestä eteenpäin olisivat sopineet yhteen."

Täksi kaudeksi FC Interin päävalmentajaksi palkattu espanjalainen Miguel Grau jättää tehtävänsä. Graun kakkosvalmentaja Ramiro Muñoz vetää kauden loppuun. Myös muu valmennusryhmä jatkaa työtään.

FC Interin tiedote asiasta on hyvin lyhyt ja sisältää vähän informaatiota. Seuran toimintaa pyörittävän osakeyhtiön hallituksen varapuheenjohtajan Nikolas Håkansin mukaan yhteistyö katkeaa erimielisyyksiin edustusjoukkueen kehittämisen suuntaviivoista.

– Päätökseen ei sisälly suurempaa dramatiikkaa, eikä päätöksen takana ole mikään yksittäinen seikka. Emme koe tässä vaiheessa, että ajatuksemme joukkueen viemisestä eteenpäin olisivat sopineet yhteen, Håkans kommentoi FC Interin tiedotteessa.

FC Inter sijoittui Veikkausliigan runkosarjassa viidenneksi ja pääsi Suomen Cupin finaaliin, jossa KuPS oli parempi maalein 1-0. Mitaleille seuralla ei ole enää mahdollisuuksia, mutta europaikkaan on vielä tie auki kauden jälkeisissä pudotuspeleissä.

Artikkeliin liittyviä aiheita: