PalloTV - ”Veikkausliigastatus on iso juttu Kotkassa”, päävalmentaja Jussi Leppälahti, FC KTP
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
10.10.2022

”Veikkausliigastatus on iso juttu Kotkassa”, päävalmentaja Jussi Leppälahti, FC KTP

Kotkan Työväen Palloilijat voitti Ykkösen ja palaa veikkausliigakartalle yhden välivuoden jälkeen. PalloTV otti yhteyttä päävalmentaja Jussi Leppälahteen ja kysyi, miten hurjat juhlat Kotkassa on pidetty? Mikä merkitys liigastatuksella on kotkalaisille? Minkälaisella futiksella Ykkönen voitettiin tänä vuonna? Mistä tunnistaa Jussi Leppälahden KTP:n? Leppälahden oma urakehitys on sivusta katsottuna ollut nopea, miltä se on hänestä itsestään tuntunut? Minkälaisia muutoksia joukkueeseen pitää tehdä, jotta KTP säilyy liigassa?

Espoolaistaustaisen Leppälahden, 36, debyyttikausi Ykkösessä oli jymymenestys, ja hänen urakehitystään voi hyvällä syyllä sanoa nopeaksi. Ihan puskista menestys ei ole tullut, sillä hän on ehtinyt valmentaa jo 15 vuotta. Alkuun valmennuspestit löytyivät Nelosesta ja Kolmosesta, joista tie vei sittemmin ylemmille sarjaportaille Espoon Palloseuraan, Joensuun JIPPOon ja Kotkan Työväen Palloilijoihin.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Kuva: Juha Tamminen

Artikkeliin liittyviä aiheita: