PalloTV - "Oli tärkeää saada kaksi maaottelua tähän saumaan", Mika Nurmela, A-maajoukkue
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
16.11.2022

”Oli tärkeää saada kaksi maaottelua tähän saumaan”, Mika Nurmela, A-maajoukkue

Suomen miesten A-maajoukkue pelaa kaksi harjoitusmaaottelua loppuviikolla. Torstaina Huuhkajat kohtaavat Pohjois-Makedonian Skopjessa. Sunnuntaina on vuorossa Norja Oslossa. PalloTV otti yhteyttä maajoukkueen valmennusryhmään kuuluvaan Mika Nurmelaan ja kysyi, minkälaisella ajatuksella maajoukkuevalmennus lähestyy näitä otteluita? Nähdäänkö kokeiluja? Minkälaiset joukkueet sieltä tulee vastaan? Mihin PalloTV:n katsojien kannattaa kiinnittää huomiota Huuhkajien omassa pelaamisessa?

Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: