PalloTV - Rasimus ei lopetakaan - Jalkapalloura jatkuu Gnistanissa

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
08.12.2022

Rasimus ei lopetakaan – Jalkapalloura jatkuu Gnistanissa

HIFK:n kokoonpano alkaa myös hahmottua.

Ammattilaisuransa kertaalleen hyvästellyt Honka-ikoni Konsta Rasimus ei lopetakaan jalkapallon pelaamista. Hän tarttui Gnistanin tarjoamaan täkyyn ja teki vuoden mittaisen sopimuksen seuran kanssa. Rasimus paksuine partoineen nähdään ensi kesänä Kipinän takalinjojen tukkeena.

Rasimus on kovan luokan tekijä Ykkösessä pelaavalle lähiöseuralle. Hän on pelannut 184 liigaottelua FC Hongan, PK-35 Vantaan, TPS:n ja IFK Mariehamnin paidoissa. Rasimuksella on vyöllään myös 77 Ykkösen ottelua. Suurimman osan urastaan Rasimus pelasi FC Hongassa, jossa hän nousi ikonin asemaan.

Rasimuksen taustat huomioiden ei ole suurikaan ihme, että seuran valmentaja Joonas Rantanen on haltioissaan tuoreesta sopimuksesta.

– Konstan tasoisen ja kokemuksella varustetun pelaajan saaminen Gnistaniin on koko seuralle merkittävä asia. Tavoitteena oli löytää keskikaistalle kokenut pelaaja ja Konsta istuu tähän mainiosti, sillä hän pystyy pelaamaan niin keskialueella kuin puolustuslinjassakin. Näemme Konstan tuovan lisäarvoa meille niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin, Rantanen hehkuttaa Gnistanin verkkosivuilla.

Rasimuksen myötä Gnistanilla on nyt joukkueellisen verran pelaajasopimuksia. Jatkajien joukossa ovat mm. Sampo Ala-Iso, Jiri Koski, Jean Mabinda, Maximo Tolonen ja Henrik Ölander.

Ahadi palaa Rödaan

Hiljaiseloa viettänyt HIFK on julkaissut ensimmäiset pelaajasopimuksensa. Röda saa paluumuuttajan riveihinsä, kun Mosawer Ahadi palaa seuran riveihin yksivuotisella sopimuksella. Hän pelasi toissa kaudella kokonaisen sesongin HIFK:ssä, mutta päättyneellä kaudella ura helsinkiläisseurassa jäi kesken. Ahadi siirtyi kesällä EIF:iin, jota hän edusti myös osan kautta 2018.

HIFK avasi pelin julkaisemalla Obed Malolon jatkosopimuksen. Tähtirintoihin täksi kaudeksi siirtynyt keskikenttäpelaaja allekirjoitti yksivuotisen pahvin HIFK:n kanssa.

HIFK löysi valmentajakseen Sami Okkosen, joka veti viime kesänä joensuulaisen JIPPO:n vankkureita.

Artikkeliin liittyviä aiheita: