Peuhkurinen hakemaan haasteita Ruotsista – PalloTV
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykköscup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Ykköscup

Liigacup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
09.12.2022

Peuhkurinen hakemaan haasteita Ruotsista

KuPS:n tulopuolella brassihyökkääjä ja akatemiajoukkueen maalivahti.

Kuopion Palloseuran naisten joukkue menettää yhden tärkeimmistä keskikentän pelaajistaan. Emma Peuhkurinen siirtyy lahden yli Ruotsiin. Sanomalehti Kalevalle kaksi päivää sitten antamassaan haastattelussa Peuhkurinen kertoi tehneensä 1+1 -vuotisen sopimuksen Ruotsin pääsarjassa pelaavan KIF Örebron kanssa. Seura ei ole siirtoa vielä julkaissut.

Peuhkurinen kertoi Kalevalle kokeneensa herätyksen viime syksynä pelatussa MM-karsintaottelussa, jossa vastassa olleet ruotsalaispelaajat olivat huomattavasti kovatempoisempia ja fyysisempiä. Peuhkurinen sanoo haluavansa kovempia viikoittaisia haasteita.

– Ratkaiseva tekijä oli, että saan entistä kovempia pelejä. Ruotsi on ollut monelle suomalaiselle pelaajalle hyvä ponnahduslauta, Peuhkurinen kommentoi sanomalehti Kalevan haastattelussa.

Peuhkurinen edusti kolme kautta KuPS:aa. Tosin ensimmäinen niistä - 2020 - meni pipariksi loukkaantumisen vuoksi. Peuhkurinen palkittiin Captain's Ball -palkintogaalassa Kansallisen Liigan vuoden pelaajana ja vuoden keskikenttäpelaajana.

KuPS ei ole jäänyt tuleen makamaan, vaan on hankkinut riveihinsä Islannissa viime kaudella pelanneen brassin. Ana Paula Santos Silva on KuPS:n tiedotteen mukaan hyökkäävä pelaaja, joka voi pelata niin keskikentällä kuin hyökkäyksessä. Sopimus on yksivuotinen.

KuPS on myös tehnyt jatkosopimuksia viime kauden tärkeiden pelaajiensa kanssa. Jatkajien joukossa ovat ainakin Lavdije Begolli, Maja Göthberg, Aino Kröger, Gentjana Rochi ja Fanny Söderström. Toimintansa lopettavan akatemian riveistä KuPS on tehnyt sopimuksen maalivahti Meeri Karjalaisen kanssa. Hän pelasi viime kaudella neljä ottelua Naisten Ykkösessä ja kolme ottelua Kakkosessa Toivalan Urheilijoissa.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia