ONS löysi maalivahdin Espoosta – PalloTV
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykköscup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Ykköscup

Liigacup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
20.12.2022

ONS löysi maalivahdin Espoosta

Sonja Ferm solmi sopimuksen oululaisseuran kanssa.

FC Hongan leivissä kaksi viimeistä kautta viettänyt Sonja Ferm on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen ONS:n kanssa. Ferm astuu isoihin saappaisiin, sillä hän korvaa HPS:ään siirtyneen ja erinomaisen kauden pelanneen Iina Rautiaisen oululaisseuran maalivahtina.

Matkalaukkuelämä tuli tutuksi Fermille viime kaudella. Hän pelasi FC Hongan edustus- ja B-tyttöjoukkueen lisäksi lainasopimuksilla myös NJS:n, VIFK:n ja VJS:n paidoissa. Ennen siirtymistään FC Honkaan Ferm pelasi pitkään PK-35:ssä.

Fermin vyöllä on kymmenen Kansallisen Liigan ottelua. Hänellä on pelattuna myös joitakin nuorten maajoukkueiden otteluita.

ONS:lla on tällä hetkellä kymmenen pelaajasopimusta. Viime kauden ryhmästä Aurora Harila, Sara Ikonen, Ada Kurjenniemi, Tuuli Niemelä, Tiia Pohjanen ja Inka Sarjanoja jatkavat ONS:ssa. Emilia Oksanen, Claudia Palosaari ja Siina Siermala ovat nostettu junioreista edustukseen.

Uusista junioripelaajista Oksanen ehti debytoida Kansallisessa Liigassa viime kaudella.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia