Toni Korkeakunnas vaihtaa kokonaan Palloliiton leipiin – PalloTV
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykköscup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Ykköscup

Liigacup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
20.12.2022

Toni Korkeakunnas vaihtaa kokonaan Palloliiton leipiin

Kari Martonen jää Huuhkajien valmennuksesta pois.

Suomen miesten A-maajoukkueen valmennusryhmään on tehty tehostamistoimenpiteitä toiminnallisten ja taloudellisten syiden vuoksi. Pitkään Huuhkajien valmennustehtävissä mukana ollut Toni Korkeakunnas ottaa jatkossa isomman roolin niin A-maajoukkueen valmennusryhmässä kuin Palloliiton valmentajakoulutuksessa. Kari Martonen ei jatka Huuhkajien valmentajana.

Päävalmentaja Markku Kanerva kiittää Kari Martosta isosta panoksesta suomalaisen jalkapallon eteen.

– Lähdemme tavoittelemaan toista perättäistä EM-lopputurnauspaikkaa keväällä. Kovaan tavoitteeseen peilaten Toni Korkeakunnas kasvaneessa roolissa on iso ja tärkeä tekijä. Olen iloinen, että Palloliitto
mahdollisti tämän, Kanerva jatkaa.

Viime kauden päätteeksi HJK:n kanssa Suomen mestaruutta juhlinut Korkeakunnas ei ole uusi kasvo maajoukkueen taustatiimissä.

– Olen ollut mukana eri rooleissa jo viisi ja puoli vuotta. Hienoa, että nyt minulle tarjottiin mahdollisuutta hypätä uuteen, isompaan rooliin niin maajoukkueessa kuin Palloliiton valmennuskoulutuksessa, Korkeakunnas kertoo.

Meillä on selkeä tavoite edessämme, EM-lopputurnaus Saksassa, ja sitä lähden osaltani tavoittelemaan täysillä. Tämän uuden roolin myötä pystyn antamaan ison panoksen ”Rivelle” ja muulle valmennustiimille sekä joukkueelle.

Huuhkajien vuosi 2023 käynnistyy Portugalissa, missä Suomi kohtaa Ruotsin Estadio Algarvella maanantaina 9. tammikuuta ja Viron Estadio da Noralla torstaina 12. tammikuuta. Otteluiden alkamisajat selviävät myöhemmin.

Lähde: Suomen Palloliitto

Artikkeliin liittyviä aiheita: