PalloTV - Liigamaalivahti tarttui HIFK:n verkkoon
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
28.12.2022

Liigamaalivahti tarttui HIFK:n verkkoon

Joona Tiainen teki sopimuksen nahkaansa luovan Rödan kanssa.

HIFK:n joukkue rakentuu pala palalta. Rödan ensi kauden joukkue sai tärkeän palasen, kun FC Lahdessa pelannut maalivahti Joona Tiainen teki sopimuksen helsinkiläisten kanssa. Paperi pitää Tiaisen ainakin tulevan kauden ajan HIFK:n riveissä.

Tiainen astuu ensimmäistä kertaa toden teolla kotikaupunkinsa ulkopuolelle. Hän on edustanut koko peliuransa ajan lahtelaisia seuroja lukuun ottamatta lyhyitä lainapestejä FC Espooseen kausina 2018 ja 2019. Tiainen on FC Kuusysin kasvatti, jolla on kokemusta miesten peleistä FC Lahden edustus- ja akatemiajoukkueesta sekä Reippaasta. Veikkausliigan otteluita hänellä on pelattuna 21 neljän eri kauden ajalta.

– Joona Tiainen sopii 22-vuotiaana pelaajana joukkueemme rakenteeseen täydellisesti. Hänellä on takanaan kolme kautta Veikkausliigassa ja tavoitteet luonnollisesti pelata siellä myös tulevaisuudessa. Kun pelaajan uran lähiaikojen välitavoitteet ovat linjassa oman toimintamme suuntaviivoihin, on meidän helppo olla luottavaisia ja tyytyväisiä sopimukseen pääsystä, HIFK:n urheilujohtaja Teemu Kankkunen valaisee Tiaisen siirtoa seuran verkkosivuilla.

HIFK on vahvistunut myös hyökkääjällä. Seura julkaisi jouluaattona brassikärki Erikson Carlosin yksivuotisen sopimuksen. Hän on paluumuuttaja, joka pelasi HIFK:ssä kaudet 2019-2020 ja osan kautta 2021.

Japanin liigasta Suomeen siirtynyt Carlos teki debyyttikaudellaan kymmenen liigamaalia, mutta seuraavana vuonna paha loukkaantuminen sotki peliuran pitkäksi aikaa. Kauden 2021 lopun Carlos pelasi KTP:ssä ja viime kaudella hän oli poissa parrasvaloista Klubi 04:n paidassa.

Valmentajaksi palkattu Sami Okkonen on saanut täydennystä esikuntaansa. Sakari Holopaisesta tulee Okkosen aisapari. Tomi Maanoja ottaa puolestaan maalivahdit hoiviinsa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: