PalloTV - Markkanen ja Woivalin Gnistanin tuoreimmat hankinnat
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
02.01.2023

Markkanen ja Woivalin Gnistanin tuoreimmat hankinnat

Uusien pelaajien sopimukset yksivuotisia.

Ykkösessä pelaava helsinkiläinen Gnistan on tehnyt sopimukset hyökkääjä Eero Markkasen, 31, ja keskikenttäpelaaja Hannes Woivalinin, 20, kanssa. Kummankin sopimus on yhden vuoden mittainen. Markkanen pelasi viime kaudella HIFK:ssä. Woivalin tulee seuraan FC Hongan akatemiasta.

Markkasen nimi ei varmastikaan jätä ketään kylmäksi oulunkyläläisten kannattajajoukoissa. Hän pelasi ensimmäiset ottelunsa Veikkausliigassa jo kaudella 2012, jolloin Markkanen debytoi pääsarjatasolla JJK:n paidassa. Sittemmin hänen tiensä ovat vieneet mm. Ruotsiin, Espanjaan, Saksaan, Tanskaan ja Yhdysvaltoihin.

Markkasen uran merkkipaaluja oli eurooppalaisen kauden 2014-15 alku, jolloin hän siirtyi Real Madridin organisaatioon kuuluvaan Castillaan. Real Madrid maksoi Markkasesta 2,3 miljoonan euron suuruisen siirtokorvauksen hänen silloiselle seuralleen AIK:lle. Kotimaassa hän on edustanut myös HJK:ta, RoPS:ia ja FC Hakaa.

– Eero on tehnyt pitkän uran ja pystyy varmasti auttamaan joukkuetta tästäkin näkökulmasta. Näemme, että hän tuo monipuolisuutta ja erilaista uhkaa erityisesti siihen, kuinka pystymme päättämään hyökkäyksiä. Kaiken kaikkiaan hyökkäyksestä löytyy nyt erilaisia profiileja, jotka täydentävät toisiaan, Gnistanin valmentaja Joonas Rantanen kommentoi sopimusta seuran verkkosivuilla.

Woivalin on FC Hongan kasvatti, joka sai ensimmäiset kosketuksensa miesten peleihin jo kaudella 2019. Sen jälkeen hän on pelannut Kakkosta kasvattiseuransa akatemiajoukkueessa.

Markkasen ja Woivalinin myötä Gnistanilla on 17 pelaajasopimusta.

Artikkeliin liittyviä aiheita: