PalloTV - MP lainasi Niklas Leinosen

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
11.01.2023

MP lainasi Niklas Leinosen

Seuralla kymmenen pelaajasopimusta koossa.

MP ja KTP ovat tehneet koko kauden lainasopimuksen Niklas Leinosen pelaamisesta Mikkelissä. KTP:llä on tarvittaessa mahdollisuus keskeyttää laina kesken kauden.

Kuukauden päästä 20 vuotta täyttävä keskikenttäpelaaja on nuoresta iästään huolimatta pelannut jo paljon miesten pelejä (19 Veikkausliigan, 31 Ykkösen ja 23 Kakkosen ottelua) sekä esiintynyt poikien maajoukkueissa.

Leinonen on jäänyt Kotkassa vähälle peliajalle, minkä vuoksi KTP tarjosi mahdollisuutta tarttua lainasopimukseen ja lähteä hakemaan uutta vauhtia uralleen.

– Näimme Leinosen kehityksen kannalta tärkeänä, että hän saisi tällä kaudella peliaikaa Ykkösessä. Olisi myös hyvä, että hän saisi alle 90-minuuttisia, ja ottaisi MP:stä ison roolin, KTP:n urheilutoimenjohtaja Niko Ikävalko kertoo MP:n tiedotteessa

– Kävimme keskusteluja muutaman seuran kanssa ja MP osoitti kiinnostusta.

MP luonnehtii Leinosta mm. taitavaksi pallon käsittelijäksi ja hyväksi pelin rytmittäjäksi, jonka erikoisuutena ovat pitkät syötöt.

– Niklas tulee meille koko kauden kattavalla lainasopimuksella Kotkasta. Hän on keskikentän keskellä viihtyvä pelaaja, joka ei aivan ole lyönyt läpi Kotkassa. Nyt hän hakee vauhtia uralleen meiltä. Niklas on taitava, eteenpäin peliä ajatteleva pelaaja, joka omaa myös hyvän syöttövalikoiman, MP:n päävalmentaja Juha Pasoja analysoi seuran tiedotteessa.

MP:llä on nyt kymmenen pelaajasopimusta, joista muste kuivuu vielä 21-vuotiaan topparin Väinö Vehkosen vuoden mittaisessa jatkopahvissa. MP nosti myös yhden oman juniorin edustusjoukkueen rinkiin. Ville Laiho allekirjoitti kahden vuoden mittaisen sopimuksen seuran kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: