”Ykkösessä säilyminen lisäsi Akatemiamme vetovoimaa”, Mika Ojala, SJK Akatemia – PalloTV
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykköscup

Liigacup

Suomen Cup

Ykköscup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
16.01.2023

”Ykkösessä säilyminen lisäsi Akatemiamme vetovoimaa”, Mika Ojala, SJK Akatemia

SJK:n tarjoama pelaajapolku alkaa täyttämään todellisen akatemiatoiminnan tunnusmerkit, kun Ykköseen noussut seuran Akatemiajoukkue onnistui säilyttämään sarjapaikkansa viime kaudella. Nyt Kerholla on tarjota nuorille lupauksille kehittäviä- ja heidän kykyjään vastaavia tehtäviä, joko SJK:n liigajoukkueessa tai akatemian riveissä Ykkösessä. Lisäksi nuorille on ensi kaudesta lähtien tarjolla peliaikaa myös Kolmosessa.

Ja kun laadukkaaseen arkeen on vielä onnistuttu integroimaan koulunkäynti, asuminen ja ylöspito niin ei ihme, että SJK:ssa on imua. Todisteeksi siitä Kerho on täksi kaudeksi onnistunut vetämään puoleensa useita nuoria suomalaispelaaja ulkomaalaista akatemioista.

PalloTV tapasi SJK Akatemian valmennusryhmään kuuluvan Mika Ojalan ja kysyi, miten tärkeää Ykkösen sarjapaikan säilyttäminen lopulta oli? Mikä saa nuoret lupaukset lähtemään ulkomaalisista akatemioista ja liittymään Kerhon vahvuuteen? Mitä SJK lupaa nuorille? Mitkä ovat hyvän akatemiakauden tunnusmerkit? Mihin suuntaan akatemiatoimintaa ollaan kehittämässä Seinäjoella?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: