PalloTV - ”Seinäjoelle siirtyminen oli helppo päätös”, Joona Lahdenmäki, SJK Akatemia
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
18.01.2023

”Seinäjoelle siirtyminen oli helppo päätös”, Joona Lahdenmäki, SJK Akatemia

SJK:n Akatemiassa on imua. Kerholla on nyt tarjota nuorille kyvyille aitoa akatemiatoimintaa muistuttava urapolku, kun Ykköseen noussut Akatemiajoukkue säilytti sarjapaikkansa viime kaudella. Eikä se ole jäänyt nuorilta huomaamatta.

Nyt Kerho pystyy lupaamaan nuorille lupauksille kehittäviä- ja heidän kykyjään vastaavia tehtäviä, joko SJK:n liigajoukkueessa tai Akatemian riveissä Ykkösessä. Lisäksi nuorille on ensi kaudesta lähtien tarjolla peliaikaa myös Kolmosessa.

SJK onkin onnistunut houkuttelemaan Seinäjoelle nuoria suomalaispelaajia eri maiden akatemioista. Yksi näistä nuorista on 20-vuotias Joona Lahdenmäki. Hän sai jalkapallo-oppinsa Rovaniemen Palloseurassa, missä hän pääsi ensimmäistä kertaa miesten pelien makuun. Tammikuussa 2022 kutsui Italia ja FC Bolognan Akatemia. Nyt Lahdenmäen työnantaja löytyy Seinäjoelta.

PalloTV tapasi Lahdenmäen ja kysyi, miten hän itse kuvailisi pelaajapolkuaan tähän mennessä? Mitä Italian reissulta jäi käteen? Miksi Lahdenmäki valitsi juuri SJK:n uudeksi seurakseen Suomessa? Mitkä ovat hänen seuraavat askeleensa kohti parrasvaloja?

Toimittaja: Joeli Yifrach

Artikkeliin liittyviä aiheita: