PalloTV - Ykkösen kokemusta JJK:n hyökkäykseen - Oskar Pihlajalle sopimus
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
26.01.2023

Ykkösen kokemusta JJK:n hyökkäykseen – Oskar Pihlajalle sopimus

Menneiltä kausilta tuttu Eduard Ciriako on myös yksi sarjanousijan uusista pelaajista.

Ykköseen noussut JJK Jyväskylä on tehnyt sopimuksen 22-vuotiaan hyökkääjän Oskar Pihlajan kanssa. Kauhajoen Karhusta lähtöisin oleva pelaaja on edustanut kasvattiseuransa lisäksi vain Seinäjoen Jalkapallokerhoa. JJK on kertonut viikon sisällä myös kahdesta jatkosopimuksesta ja yhdestä paluumuuttajasta.

Pihlajan myötä JJK saa hyökkäykseen monipuolisen pelaajan, jolla on kokemusta Ykkösen peleistä nuoresta iästään huolimatta. Hän pelasi toiseksi korkeimmalla sarjatasolla kausilla 2020 ja 2022. Niiden lisäksi Pihlaja on palloillut Kakkosessa kolmen eri kauden aikana. Veikkausliigaan asti hän ei kuitenkaan SJK:n riveissä yltänyt.

– Olen nopea ja maaliahne pelaaja, joka tuo varmuudella vauhtia ja juoksuvoimaa kentälle. Pystyn myös pitämään palloa ja kuljettamaan tarpeen tullen. Uskon, että JJK saa minusta työorientoituneen pelaajan, joka ei helpolla luovuta, Pihlaja kuvailee itseään pelaajana JJK:n verkkosivuilla.

JJK Jyväskylän päävalmentajalla Toni Lehtisellä on työhistoriaa SJK:n organisaatiossa. Hän tunteekin Pihlajan ja tietää tämän kyvyt.

– JJK vaikutti hyvältä vaihtoehdolta itseni kannalta heti alusta pitäen. Olen tykännyt JJK:n tekemisestä näinä viime vuosina, minkä takia päätöksenteko oli helpompaa. Toni on minulle tuttu valmentaja ja tiedän hänen pelityylinsä sopivan minulle hyvin, Pihlaja jatkaa.

Eduard Ciriako palaa JJK:n nuttuun

JJK:ssa kaksi kautta pelannut puolustaja Eduard Ciriako palaa seuraan. Suomen ja Dominikaanisen tasavallan kaksoiskansalainen pelasi viime vuoden alun Chilessä, jossa hän oli vaihto-oppilaana. Tietotekniikan opinnot toivat Ciriakon takaisin Jyväskylään ja hän ehtikin pelata muutaman ottelun Kakkosessa FC Vaajakosken riveissä. Nyt hän palaa takaisin tuttuun JJK-nuttuun.

JJK on tehnyt kaksi jatkosopimusta. Joukkueen kapteenina toiminut puolustaja Juho Luoma ja nuori keskikenttäpelaaja Vertti Lepo ovat raapustaneet nimensä jatkopaperiin.

Näiden nimien myötä JJK Jyväskylän rosterissa on jo 26 pelaajaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: