PalloTV - KPV Ykköscupiin vaikeassa tilanteessa, haastattelussa päävalmentaja Sund
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
27.01.2023

KPV Ykköscupiin vaikeassa tilanteessa, haastattelussa päävalmentaja Sund

Kauden 2023 Ykköscup käynnistyy virallisesti lauantaina. Seurat lähtevät kilpailuun perin erilaisista asetelmista. Suurimmalla osalla on joukkueen rakennus vielä vaiheessa ja testipelaajia tulee ja menee. Tämä koskee myös Kokkolan Pallo-Veikkoja, joka starttaa Ykköscupiin erityisen haastavasta tilanteesta.

Sikäli mikäli KPV:n kotisivujen listaus on ajan tasalla, KPV:llä on 13 sopimuspelaajaa. Reilu tusina sopimuksen alaisia pelaajia on erittäin alhainen määrä ottaen huomioon, että ensimmäinen virallinen ottelu JJK:ta vastaan on edessä jo lauantaina.

Loukkaantumissuma pahentaa kokkolalaisten tilannetta entisestään. Kymmenkunta pelaajaa on ringistä pois eriasteisten vaivojen ja vammojen vuoksi. Pietarsaaressa ilmestyvässä ruotsinkielisessä Österbottens Tidningenissä spekuloitiin viime viikonloppuna jopa sillä, että pelaajatilanteensa vuoksi KPV jättäytyisi Ykköscupista pois. KPV:n viimeistelyharjoitus pelattiin Oulussa viime lauantaina. Testi- ja varamiehisellä joukkueella liikkeellä ollut KPV hävisi isännilleen peräti 1-8.

PalloTV tapasi KPV:n päävalmentajan Christian Sundin ja kysyi, mitä kokkolalaiselle futikselle kuluu? Missä kunnossa itse seura on? Millä mielin KPV lähtee Ykköscupiin? Mitä lauantain JJK-ottelulta on lupa odottaa?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: