PalloTV - KPV ja SJK Akatemia voittoihin Ykköscupissa
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
28.01.2023

KPV ja SJK Akatemia voittoihin Ykköscupissa

Helsingin derby päättyi tasapeliin.

Ykköscupin ensimmäinen useamman ottelun päivä oli tänään. Palloa potkittiin vähämaalisissa merkeissä kolmella eri paikkakunnalla. SJK Akatemia voitti FF Jaron ja KPV löi sarjanousija JJK Jyväskylän. HIFK ja Gnistan tasasivat pisteet Helsingin paikallisottelussa.

SJK:n ja KPV:n niukat 1-0 -voitot venyivät viime tinkaan. SJK Akatemia puristi voiton Jarosta vajaamiehisenä, kun Miro Turunen toimitti pallon verkkoon ottelun 88. minuutilla. Topias Helle oli katsellut punaista vajaa vartti aikaisemmin.

Kokkolassa meni vielä myöhempään. KPV:n kehäkettu Harri Heiermann viimeisteli ottelun ainokaisen varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla. Loukkaantumisten ja toistaiseksi pienen rinkinsä kanssa painivalle KPV:lle voitto oli kuin balsamia haavoille.

Helsingin paikallisottelussa nahkansa uusiksi luoneen HIFK:n onnistui nipistää piste Gnistanilta. Viime kaudella Rödassa pelannut Eero Markkanen vei uuden seuransa johtoon ensimmäisellä puoliajalla. Espoon Palloseuran reserveistä HIFK:iin siirtynyt Aleksi Wahlman tasoitti pelin. Ykköscupin otteluksi Talin hallissa oli kunnioitettavat 451 katsojaa.

Ykköscupin varaslähtö otettiin viikko sitten. Gnistan voitti silloin MP:n maalein 2-0 (2-0).

FF Jaro - SJK Akatemia 0-1 (0-0)
88. 0-1 Miro Turunen

KPV - JJK Jyväskylä 1-0 (0-0)
90. 1-0 Harri Heiermann
yleisöä: 220

HIFK - Gnistan 1-1 (0-1)
36. 0-1 Eero Markkanen
83. 1-1 Aleksi Wahlman
yleisöä: 451

Artikkeliin liittyviä aiheita: