PalloTV - Oho! HIFK teki talven kovimman kaappauksen - Arajuuri siirtyy Rödaan
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
06.02.2023

Oho! HIFK teki talven kovimman kaappauksen – Arajuuri siirtyy Rödaan

Entinen maajoukkuetoppari ei tullut käymään vaan jäämään - Sopimus on kaksivuotinen.

HIFK pamautti maanantaiaamun virkistykseksi yhden kauden kovimmista siirtouutisista. Entinen maajoukkuetoppari Paulus Arajuuri siirtyy HJK:sta paikalliskilpailijan riveihin ja on tehnyt sopimuksen Ykköseen pudonneen seuran kanssa. Paperilla on mittaa kaksi vuotta.

Kaikkien vaikeuksiensa jälkeen HIFK rakentaa uutta tulemista pidemmällä tähtäimellä. Arajuuri on hankittu tämän projektin kivijalaksi.

– Meillä on käynnistynyt kolmen vuoden rakennusprojekti nuorehkon ja tavoitteellisen joukkueen kanssa. Se tarvitsee kuitenkin tuekseen kokemusta ja pelillistä johtajuutta. En keksi yksittäisistä pelaajista ketään parempaa tähän rooliin kuin Paulus Arajuuri. Aivan mahtava juttu, että hän haluaa olla mukana rakentamassa uutta HIFK:ta, urheilutoimenjohtaja Teemu Kankkunen hehkuttaa seuran verkkosivuilla.

– Me saimme yhden suomalaisen jalkapallon suurista ikoneista joukkueeseemme. Paukku on yksi viime vuosien tunnetuimmista ja rakastetuimmista hahmoista kotimaisessa jalkapallossa – eikä vain jalkapallossa, sillä hänen persoonansa kosketti esimerkiksi EM-kisoissa väkeä myös normaalin jalkapalloyleisön ulkopuolelta.

Arajuuren sopimuksen mahdollisti pelaajabudjetin ulkopuolinen rahoitus kahdelta yhteistyökumppaniyritykseltä.

Arajuuren pelaajaura ei paljoa esittelyitä kaipaa. Hän jätti Suomen kentät kauden 2009 jälkeen pelattuaan sitä ennen mm. IFK Mariehamnissa, HJK:ssa ja FC Hongassa. Arajuuri aloitti ulkomaan kiertueensa Ruotsista, Kalmar FF:stä. Sen jälkeen hän ehti pelata myös Puolassa, Tanskassa ja Kyproksella ennen paluutaan kotimaan kentille Klubin paitaan.

Arajuuri kuului pitkään A-maajoukkueen vakiokalustoon. Hän pelasi 58 A-maaottelua vuodesta 2010 lähtien.

Kuva: HIFK

Artikkeliin liittyviä aiheita: