PalloTV - JäPS ja KPV varmistivat jatkopaikan Ykköscupissa
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
11.02.2023

JäPS ja KPV varmistivat jatkopaikan Ykköscupissa

JJK, MP ja TPS jäävät pudotuspelien ulkopuolelle.

Ratkaisujen hetket alkavat olla käsillä Ykköscupin alkulohkoissa. Tänään pelattiin neljä ottelua, joissa varmistuivat JäPS:n ja KPV:n jatkopaikat sekä MP:n ja TPS:n jääminen puolivälierien ulkopuolelle. JJK Jyväskylän haaveet jatkosta voidaan myös haudata, vaikka se viimeisen ottelunsa voittaisi.

Ykköseen noussut Käpylän Pallo vastasi kovimmasta tuloksesta lyömällä TPS:n peräti 4-0 (2-0). Ei auttanut turkulaisia Kasper Hämäläisen eikä Riku Riskin oleminen kokoonpanossa, kun KäPa:n nuoret pojat hakivat täyden pistepotin Noakim Lokaken kahdella sekä Joonas Kekaraisen ja Marius Söderbäckin yksillä maaleilla.

EIF ja SalPa pelasivat maalittoman tasapelin, minkä myötä B-lohkon kolme kärkijoukkuetta ovat yhden pisteen sisällä toisistaan. Lohkon loppujärjestys ratkeaa vasta viimeisellä kierroksella, jossa TPS isännöi EIF:iä ja SalPa pakkaa pelikamat bussiin KäPa-vierailua varten.

A-lohkon ainoassa ottelussa JäPS löi MP:n 3-0 (1-0) ja varmisti näin paikan jatkossa. Jäljellä on enää yksi ottelu, jossa JäPS kamppailee lohkovoitosta HIFK:iä vastaan. Gnistan jää jännittämään lohkokolmosten vertailuja. MP:n saldoksi jäi tyhjä pistepussi ilman ensimmäistäkään tehtyä maalia.

C-lohkon ainoassa ottelussa KPV voitti SJK Akatemian Patrik Byskatan maalilla 1-0 (0-0). Täysi pistepotti tietää kokkolalaisille varmaa matkalippua kohti puolivälieriä. On mahdollista, että viimeisen kierroksen jälkeen kolme parasta ovat tasapisteissä ja KPV putoaisi kolmanneksi, mutta sen kasaamat kuusi pistettä riittävät vertailuissa varmaan jatkopaikkaan.

Ykköscupin alkulohkojen viimeiset ottelut pelataan tulevana viikonloppuna.

EIF - SalPa 0-0 (0-0)
yleisöä: 160

JäPS - MP 3-0 (1-0)
32. 1-0 Justus Holopainen
49. 2-0 Enoch Banza
60. 3-0 Justus Holopainen
yleisöä: 160

KPV - SJK Akatemia 1-0 (0-0)
79. 1-0 Patrik Byskata

TPS - KäPa 0-4 (0-2)
27. 0-1 Joonas Kekarainen
31. 0-2 Marius Söderbäck
51. 0-3 Noakim Lokake
54. 0-4 Noakim Lokake
yleisöä: 136

Artikkeliin liittyviä aiheita: