HIFK:lle jälleen kaksi uutta pelaajaa – PalloTV
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykköscup

Liigacup

Suomen Cup

Ykköscup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
15.02.2023

HIFK:lle jälleen kaksi uutta pelaajaa

Robbie Azodo pelasi viime kauden Fär-saarten pääsarjaa. Mustapha Coker siirtyy Atlantiksesta.

HIFK on allekirjoittanut sopimukset kahden uuden pelaajan kanssa. Laitahyökkääjä Robbie Azodo ja keskikenttäpelaaja Mustapha Coker ovat Rödan tuoreimmat hankinnat. Azodo pelasi viime kauden Islannissa ja Coker siirtyy HIFK:n paitaan Kakkosessa pelaavasta Atlantiksesta.

Azodo on Vantaalla syntynyt pelaaja, joka on kiertänyt ahkerasti pääkaupunkiseudun ja sen kehyskuntien seuroja. Azodo edusti juniorivuosinaan Itä-Vantaan Urheilijoita, Tikkurilan Palloseuraa ja PK-35:ttä. Miesten sarjoja hän on pelannut PK Keski-Uusimaassa, FC Honka/Akatemiassa ja Klubi 04:ssä. Azodon viime kausi vierähti Fär-saarten liigassa kahdeksanneksi sijoittuneessa AB Argirissa.

Tanskalainen Coker pelasi kaksi kautta Atlantiksessa. Toissa kaudella hän pelasi Kolmosta seuran akatemiajoukkueessa ja nousi viime kaudeksi varsinaiseen edustusjoukkueeseen. Jalkapallokasvatuksensa hän sai Englannissa, jonne Coker muutti 10-vuotiaana.

HIFK:llä on nyt 21 sopimuspelaajaa. Heistä suurin osa on uusia.

Artikkeliin liittyviä aiheita: