PalloTV - Ykköscupin alkulohkot ovat päättyneet
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
19.02.2023

Ykköscupin alkulohkot ovat päättyneet

FF Jaro, JJK Jyväskylä, MP ja TPS jäävät laulukuoroon.

Ykköscupin alkulohkot saatettiin päätökseen tänä viikonloppuna. Viimeiset kaksi ottelua pelattiin tänään. Sarjanousijoiden välisessä kamppailussa SalPa haki pisteet KäPa:lta maalein 1-0 (1-0). SJK Akatemia nousi kahden maalin takaa-ajoasemasta 3-3 (1-3) tasapeliin JJK:ta vastaan.

Kunkin alkulohkon kaksi parasta ja kaksi parasta kolmosta etenevät kahdeksan joukkueen pudotuspeleihin. Lohkovoittajista HIFK, EIF ja KPV sekä seitsemän pistettä kerännyt paras lohkokakkonen SalPa saavat kotiottelun puolivälieriin. Niiden vastustajat arvotaan korista johon kuuluvat JäPS, SJK Akatemia, Gnistan ja viimeisenä jatkoon selvinnyt KäPa.

Viimeinen puolivälieräpaikka ratkesi hiuksen hienosti vasta tehtyjen maalien perusteella. KäPa ja FF Jaro keräsivät kolme pistettä ja molempien maaliero oli +1. KäPa lunasti jatkopaikan viidellä tehdyllä maalilla, kun Jarolla niitä oli vain kolme.

Puolivälierät pelataan yksiosaisina lauantaina 25. helmikuuta. Samassa lohkossa pelanneet eivät voi kohdata puolivälierissä, mikä yhdessä ennalta määrätyn kotiedun kanssa rajaavat otteluparien muodostumisen vaihtoehtoja.

Jaron lisäksi JJK Jyväskylä, MP ja TPS voivat alkaa etsiä vastustajia harjoitusotteluihin. Niiden taival Ykköscupissa päättyy alkulohkoihin.

KäPa - SalPa 0-1 (0-1)
31. Jongtae Yoon
yleisöä: 160

SJK Akatemia - JJK Jyväskylä 3-3 (1-3)
10. 0-1 Oskar Pihlaja
21. 1-1 Miro Turunen
27. 1-2 Roope Salo
30. 1-3 Roope Salo
86. 2-3 Weslen Faustino de Melo
90.+3 3-3 Salim Yussif
yleisöä: 150

Artikkeliin liittyviä aiheita: