PalloTV - Ykköscupin jatkopelien parit arvottu
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
20.02.2023

Ykköscupin jatkopelien parit arvottu

EIF, HIFK, KPV ja SalPa saivat puolivälieriin kotiottelun alkulohkomenestyksen perusteella.

Ykköscupin puolivälieräparit arvottiin tänään. Arvontakulhosta nostettiin samalla välierien ja finaalin otteluparit. Puolivälierien runkopäivä on tämän viikon lauantaina. Välierät pelataan 4. maaliskuuta ja finaali 11. maaliskuuta. Kaikki jatko-ottelut pelataan yksiosaisina.

Alkulohkojen voittajat EIF, HIFK ja KPV sekä lohkokakkosten paras SalPa saivat automaattisesti kotiedun. Arvonta suoritettiin painotettuna, sillä samassa alkulohkossa pelanneet eivät voineet kohdata toisiaan puolivälierissä. Nämä kaksi tekijää rajasivat ennalta puolivälierien mahdollisia ottelupariskenaarioita.

A-lohkon voittaja HIFK saa vastaansa C-lohkon kakkosen SJK Akatemian. Järvenpään Palloseura arvottiin vastustajaksi B-lohkon voittajalle EIF:lle. C-lohkon voittaja KPV kohtaa puolestaan viimeisenä jatkoon päässeen, B-lohkossa kolmanneksi sijoittuneen Käpylän Pallon. Viimeisen otteluparin muodostavat B-lohkossa toiseksi sijoittunut SalPa ja A-lohkon kolmonen Gnistan.

Puolivälierien voittajat etenevät välieriin. Otteluparin KPV - KäPa voittaja kohtaa kotikentällään joko EIF:n tai JäPS:n. SalPa tai Gnistan on toisen välierän isäntä ja vieraaksi saapuu joko HIFK tai SJK Akatemia. Finaalin kotijoukkue löytyy KPV:n, KäPa:n, EIF:n tai JäPS:n muodostamasta kvartetista.

Artikkeliin liittyviä aiheita: