PalloTV - Ykköscupin puolivälierät pelattu
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
25.02.2023

Ykköscupin puolivälierät pelattu

Gnistan, HIFK, JäPS ja KPV voittajina välieriin.

Ykköscupin puolivälierät pelattiin loppuun tänään. KPV ja Käpylän Pallo pelasivat jo eilen. Muut kolme ottelua olivat ohjelmassa tänään. Gnistan, HIFK, JäPS ja KPV lunastivat paikan välieriin, joiden otteluparit ovat KPV - JäPS ja Helsingin paikallistaisto Gnistan - HIFK.

Lohkosijoitusten ja niiden myötä tulleiden kotietujen perusteella puolivälierissä tuli kaksi yllätystulosta. Gnistan otti vierasvoiton SalPa:sta ja JäPS pudotti EIF:n jatkosta maalijuhliksi äityneessä ottelussa.

EIF joutui pakkasen takia viemään ottelunsa Vihtiin, Nummelan jalkapallohalliin. Paikalle eksyneet vajaat sata katsojaa näkivät toisella puoliajalla kuuden maalin iloittelun, jonka JäPS vei lopulta maalein 4-2 (0-0). Enoch Banza teki kaksi maalia, Justus Holopainen ja Hussein Mohamed tyytyivät yhteen per mies. Tobias Fagerström ja pelipaikkaa EIF:stä tavoitteleva Salomo Ojala tekivät kotijoukkueen osumat.

HIFK ei ole säikähtänyt kokonaan uusiksi mennyttä joukkuettaan. Lohkovoittonsa jatkeeksi se lunasti välieräpaikan lyömällä SJK Akatemian maalein 1-0 (0-0). Ottelun ainoan maalin viimeisteli Antti Ulmanen. Talin hallissa oli peräti 424 katsojaa - luku, jota Liigacupissakin voidaan kadehtia.

Yhtä isoihin yleisölukuihin päästiin myös Kokkolassa, jossa paikalliseen Kipparihalliin oli saapunut 410 silmäparia seuraamaan KPV:n otteita. Jo perjantaina pelatussa ottelussa KPV löi vieraansa Käpylän Pallon maalein 2-0 (1-0).

Välieräparien arvonta suoritettiin puolivälieräparien muodostuksen yhteydessä. KPV jatkaa kotikentällä ja sen vastustajana on JäPS. Gnistan ja HIFK muodostavat Helsingin paikallisottelun. Välierien runkopäivä on 4. maaliskuuta ja ne pelataan yksiosaisina. Finaali on vuorossa 11. maaliskuuta joko KPV:n tai JäPS:n kotikentällä.

KPV - KäPa 2-0 (1-0)
25. 1-0 Benjamin Heikkinen
85. 2-0 Samu Herronen
yleisöä: 410

EIF - JäPS 2-4 (0-0)
48. 0-1 Enoch Banza
50. 0-2 Enoch Banza
59. 1-2 Salomo Ojala
63. 1-3 Justus Holopainen
69. 1-4 Hussein Mohamed
80. 2-4 Tobias Fagerström
yleisöä: 85

HIFK - SJK Akatemia 1-0 (0-0)
55. 1-0 Antti Ulmanen
yleisöä: 424

SalPa - Gnistan 0-2 (0-1)
45.+1 0-1 Hannes Woivalin
62. 0-2 Momodou Sarr
yleisöä: 150Artikkeliin liittyviä aiheita: