PalloTV - Sotelo takaisin Jaroon
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
27.02.2023

Sotelo takaisin Jaroon

Paluumuuttaja myös Mikkeliin - Niila Forsell on tehnyt yksivuotisen sopimuksen MP:n kanssa.

Argentiinalaispelaaja Guillermo Sotelo tekee paluun FF Jaroon. Hän on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen pietarsaarelaisten kanssa. Sotelo pelasi FF Jarossa kesästä 2020 kesään 2022, kunnes talousvaikeuksissa rypenyt HIFK osti hänen sopimuksensa irti ja Sotelo siirtyi loppukaudeksi Veikkausliigaan.

Sotelo on pelipaikaltaan vasen puolustaja tai wing-back. Hän pelasi FF Jarossa 51 Ykkösen ottelua. HIFK:n paitaa hän ehti kantaa kymmenessä liigaottelussa. Sotelon pelityyli on hyökkäävä, sillä puolustajaksi hänen maalisaldonsa on korkea. Hän oli kahdeksalla maalillaan FF Jaron paras maalintekijä kaudella 2021. Sotelo tiedetään myös erikoistilanteiden vahvaksi osaajaksi.

Sotelo on omien kontaktiensa avulla tuonut FF Jaroon näytille hyökkääjä Nicolás Retamalin. Retamal on Sotelon tavoin argentiinalainen, mutta molemmilla on myös Italian passi. Retamalin viimeisin seura oli malediiviläinen Da Grande SC.

Sotelon paluu on FF Jaron toinen pelaajahankinta. Seura teki aiemmin sopimuksen toisen paluumuuttajan Kareem Mosesin kanssa. Jaron muut uudet pelaajat ovat olleet lähinnä omia junioreita tai farmiseura JBK:ssa pelanneita miehiä.

Paluumuuttaja tulossa myös Mikkeliin - Niila Forsell teki vuoden sopimuksen

Mäntyharjun Jäntevässä ja MP:ssä juniorivuosina pelannut Niila Forsell palaa Suomeen. Hän on tehnyt vuoden mittaisen pelaajasopimuksen mikkeliläisseuran kanssa. 21-vuotias keskikenttäpelaaja pelasi viime kauden Ruotsin alasarjoissa Ytterhogdals IK:ssa.

Ennen siirtymistään Ruotsiin Forsell edusti pitkään MP:tä. Juniorivuosien jälkeen Forsell otti ensimmäiset askeleet miesten sarjoissa kaudella 2019, jolloin MP pelasi vielä Kakkosta. Ykkösessä hän pelasi kahden kauden aikana 28 ottelua.

MP on tehnyt myös toisen sopimuksen. Eero Ylönen allekirjoitti yksivuotisen jatkopaperin MP:n kanssa. Näiden sopimusten myötä MP:n ringissä on nyt 25 pelaajaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: