PalloTV - Gnistan ja JäPS ratkovat Ykköscupin mestaruuden
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
05.03.2023

Gnistan ja JäPS ratkovat Ykköscupin mestaruuden

Ulkona pelattua Helsingin derbyä seurasi talvisesta säästä huolimatta yli 600 katsojaa.

Ykköscupin finalistit ovat selvillä. Kilpailun välierät pelattiin tänä viikonloppuna - ensimmäinen perjantaina ja toinen tänään. Gnistan ja JäPS ovat vastakkain finaalissa, joka pelataan tällä tietoa ensi viikon lauantaina 11. maaliskuuta. Ennalta arvotun kaavion perusteella JäPS toimii loppuottelun isäntänä.

Ensimmäinen välierä oli Helsingin derby, jossa Gnistan sai vastaansa HIFK:n. Ottelu oli taputeltu jo ensimmäisellä puoliajalla, kun Joakim Latonen ja Eero Markkanen iskivät pallon vieraiden maaliin. Markkanen teki esityön Latosen avausmaaliin ja oli itse kärppänä paikalla, kun irtopallo pyöri HIFK:n boxissa.

Helsingin derby pelattiin ulkona parissa lämpöasteessa ja räntäsateessa. Fiilis oli kuin vanhan ajan jääpallo-otteluissa: tunnelmaa riitti ja paikalle oli tullut yli 600 katsojaa.

Loukkaantumisten ja kapean ringin kanssa kipuilleen KPV:n yllätysliito loppui välieriin. JäPS oli selvästi vahvempi Kokkolan Kipparihallissa pelatussa ottelussa. Loppulukemat 3-0 (1-0) eivät jättäneet selittelyille sijaa. Enoch Banza, Hussein Mohamed ja Prince Mokuva vastasivat vieraiden osumista.

Gnistan - HIFK 2-0 (2-0)
18. 1-0 Joakim Latonen
24. 2-0 Eero Markkanen
yleisöä: 625

KPV - JäPS 0-3 (0-1)
8. 0-1 Enoch Banza
63. 0-2 Hussein Mohamed
87. 0-3 Prince Mokuma
yleisöä: 390

Artikkeliin liittyviä aiheita: