PalloTV - TPS yhtä pelaajaa vaille valmis - Alhaji Gero vahvistaa turkulaisten hyökkäystä

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
09.03.2023

TPS yhtä pelaajaa vaille valmis – Alhaji Gero vahvistaa turkulaisten hyökkäystä

"Saatiin huippuvahvistus - juuri sellainen, jollaista vielä joukkueeseen haimme", päävalmentaja Mika Laurikainen kommentoi.

TPS on tehnyt yksivuotisen sopimuksen 29-vuotiaan nigerialaisen Alhaji Geron kanssa. Hyökkäyspään vahvistukseksi tuleva Gero viimeisteli maaleja FF Jaron hyväksi viime kaudella. Hän pelasi karsinnat mukaan lukien kymmenen ottelua, joissa teki kuusi maalia. Gero tuli pönkittämään pietarsaarelaisten nousuhaluja kesän siirtoikkunassa.

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen luonnehtii Geroa huippuvahvistukseksi, joka muodostaa maalintekovoimaisen ja nälkäisen kärkiparin Riku Riskin kanssa.

– Saatiin huippuvahvistus. Gero osoitti viime kaudella kuuluvansa tämän sarjan parhaisiin maalintekijöihin. Hän on isokokoinen ja vaarallinen boksipelaaja, juuri sellainen, jollaista vielä joukkueeseen haimme, Laurikainen hehkuttaa TPS:n verkkosivuilla.

– Hyökkäysosastomme näyttää hyvältä ja tasapainoiselta. Meillä on maalintekovoimaa sekä kärjessä että laidalla. Gero ja Riku Riski tuovat hyökkäykseen kokemusta. Lisäksi meillä on erittäin potentiaalisia nuoria pelaajia luomassa hyvän kilpailutilanteen, Laurikainen jatkaa.

Gerolla on takanaan mittava kokemus eurooppalaisista sarjoista. Hän on pelannut Nigerian ja Suomen lisäksi myös Iranissa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Gero-uutisen tärkein viesti lienee kuitenkin se, että TPS kertoo joukkueensa olevan yhtä pelaajaa vaille valmis. Seura etsii vielä topparia riveihinsä. Tämä tarkoittaa sitä, että moni viime kauden kokenut nimi joutuu etsimään itselleen uuden työnantajan tai lopettamaan uransa.

Valokuva: TPS

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia