PalloTV - Kansallisen Cupin puolivälieräparit arvottiin

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
13.03.2023

Kansallisen Cupin puolivälieräparit arvottiin

Lohkovoittajat HJK, KuPS ja TPS sekä paras lohkokakkonen Ilves saivat automaattisen kotiedun.

Kansallisen Cupin puolivälieräparit arvottiin tänään. Arvontapallo pyöräytti samalla välierien ja finaalin otteluparit. Puolivälierät pelataan tulevana viikonloppuna. Välierät ovat vuorossa viikkoa myöhemmin ja finaali pelataan joko 1. tai 2. päivä huhtikuuta. Kaikki jatko-ottelut ovat yksiosaisia.

Alkulohkojen voittajat HJK, KuPS ja TPS sekä lohkokakkosten paras Ilves saivat automaattisesti kotiedun. Arvonta suoritettiin painotettuna, koska sääntöjen mukaan samassa alkulohkossa pelanneet eivät voineet kohdata toisiaan puolivälierissä. Nämä kaksi tekijää rajasivat ennalta mahdollisia ottelupariskenaarioita.

A-lohkon ylivoimaisesti voittanut KuPS joutuu ensimmäistä kertaa tositestiin, kun se vastaansa B-lohkon toiseksi sijouttuneen HPS:n. B-lohkon voittaneelle HJK:lle arvottiin vastustajaksi A-lohkon kolmanneksi jäänyt FC Lahti.

C-lohkon voittanut liiganousija TPS kohtaa puolestaan A-lohkon toiseksi sijoittuneen FC KTP:n. Viimeisen otteluparin muodostavat C-lohkossa toiseksi sijoittunut Ilves ja B-lohkon kolmonen Åland United.

Puolivälierien voittajat etenevät välieriin, joissa otteluparin Ilves - Åland United voittaja kohtaa kotikentällään joko KuPS:n tai HPS:n. Toisessa välieräparissa kotijoukkueena on joko HJK tai FC Lahti ja vierasjoukkueena joko TPS tai FC KTP.

Finaalin kotijoukkueen on jokin nelikosta Ilves, Åland United, KuPS tai HPS.

Artikkeliin liittyviä aiheita: