PalloTV - SJK kiinnitti hyökkääjälupaus Kasper Paanasen
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
17.03.2023

SJK kiinnitti hyökkääjälupaus Kasper Paanasen

Sopimus on 2+1 -vuotinen.

SJK on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen 19-vuotiaan hyökkääjän Kasper Paanasen kanssa. Sopimus sisältää myös option kaudesta 2025. Paananen siirtyy Seinäjoelle Italiasta, jossa hän vietti kolme ja puoli vuotta Bolognan organisaatiossa.

Paananen on oululaisen jalkapallokoulun kasvatti. Hän pelasi juniorivuosinaan ORPA:ssa, OTP:ssä ja OLS:ssa. Suomessa vietetyistä kausista pistää silmään erityisesti 2017, jolloin hän teki OTP:n hyväksi käsittämättömät 51 maalia 14-vuotiaiden ikäluokan Puolen Suomen Liigassa. Loppukesästä 2019 hän pakkasi muuttolaukut ja vaihtoi Bolognan junioriorganisaatioon.

Paanasen suunnitelmissa SJK on vain ponnahduslauta uralla. Läpimurto kotimaisessa liigassa tarkottaisi väylän aukeamista ulkomaisiin sarjoihin.

–Olen vielä nuori pelaaja, joten edelleen pitkän tähtäimen tavoitteena on vielä päästä isommille kentille, mutta nyt haluan luoda keskittyä tähän ja haluan luoda ammattilaisuran alkuni täällä ja lyödä läpi ensin Veikkausliigassa, Paananen kerto SJK:n verkkosivuilla.

Paanasen tie kohti huippua käy kuitenkin SJK:n akatemiajoukkueen kautta.

– Kasper on ollut nyt meidän ja SJK Akatemian mukana muutamat viime viikot, ja hän janoaa päästä mukaan ammattilaiskentille. Hänellä on siihen myös kaikki ominaisuudet, ja juuri ne ominaisuudet, joita me haluamme nuorelta pelaajalta hänen pelipaikallensa, SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez kommentoi seuran verkkosivuilla.

– Uskon, että Kasper tulee olemaan heti vahvistus akatemiajoukkueellemme, tuoden joukkueeseen saman tien lisää voimaa ja laatua. Sitä kautta hän tulee ansaitsemaan myös paikan edustusjoukkueessa, kenties jo tämän kauden aikana.

Artikkeliin liittyviä aiheita: