PalloTV - Joona Juntunen täydentää MP:n alakertaa
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Ykkönen

Veikkausliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
22.03.2023

Joona Juntunen täydentää MP:n alakertaa

Mikkeliläisten treeneissä on jo tungosta - ringissä 28 pelaajaa.

Vajaan neljän viikon päästä Ykkösen aloittava Mikkelin Palloilijat on täydentänyt puolustustaan, kun Joona Juntusen kanssa on tehty vuoden pelaajasopimus. MP:llä on nyt kasassa 28 pelaajasopimusta.

21-vuotias Joona Juntunen pelasi viime kaudella 11 ottelua Kakkosessa oululaisessa Herculeksessa. Ykkönen ei ole Juntuselle tuntematon sarjataso, sillä hän pelasi jo kaudella 2017 sarjaa OPS-jp:n riveissä
yhdeksässä ottelussa. Kakkosessa hänelle on kertynyt kaikkiaan 34 ottelua ja maalinteossa hän on
onnistunut kerran.

OLS-kasvatti on molempijalkainen ja periksiantamaton pelimies. Nyt hän saapuu Mikkeliin ja MP:n riveihin todella hyvillä mielin.

– Toden teolla odotan jo tulevaa kautta ja sitä, että pääsee taas pitkästä aikaa haastamaan itseään. Omia tavoitteita tulevalle kaudelle on pysyä terveenä ja tietenkin päästä pelaamaan mahdollisimman paljon, mutta tuohon jälkimmäiseen seikkaanhan voi vaikuttaa pelkästään sillä, että vakuuttaa valmennustiimin viikosta toiseen.

Päävalmentaja Juha Pasoja uskoo, että Juntunen on hyvä lisä MP:n alakertaan monipuolisena puolustuspään pelaajana.

– Joona kävi meillä näytillä pariinkin kertaan ja harjoituksissa sekä peleissä hän osoitti olevansa meille selkeä apu kesän peleihin. Vasenjalkaisena pelaajana hän tuo hyvän lisän puolustuslinjaan ja monipuolisena pystyy pelaamaan niin topparina kuin laidassakin.

– Joonalla on hyvä itseluottamus ja ymmärrys pelaamiseen sekä halu kehittyä, joten hän sopii hyvin meidän sapluunaamme. Joonan perheessä jalkapalloon on suhtauduttu aina intohimolla, joten sama on tarttunut myös nuoreen pelaajaankin.

Lähde: MP

Artikkeliin liittyviä aiheita: