PalloTV - Jonne Uronen palaa Ruotsista MP:n tolppien väliin
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
24.03.2023

Jonne Uronen palaa Ruotsista MP:n tolppien väliin

Aleksi Honka-Hallila ja Timi Heikkinen kilpailevat peliajasta Urosen kanssa.

Mikkelin Palloilijat on täydentänyt maalivahtiosastoaan, kun seuran oma kasvatti Jonne Uronen on tehnyt kuluvaa kautta käsittävän pelaajasopimuksen. Uronen pelasi viime kaudella Ruotsin alasarjoissa Ytterhogdals IK:n paidassa. Tuoreimman hankinnan tiimoilta MP:llä on kasassa jo 29 pelaajasopimusta.

Urosen sopimuksen myötä MP:n maalivahtiosasto on valmis ja siihen kuuluvat myös Aleksi Honka-Hallila ja Timi Heikkinen. Tarvittaessa myös maalivahtivalmentaja Tuomo Hiltunen pystyy pelaamaan, kuten viime kaudella voitokkaassa JäPS-kotiottelussa.

Uronen nousi MP:n ykkösmaalivahdiksi kaudella 2020 ja pelasi kahden vuoden aikana 46 Ykkösen ottelua mikkeliläisten maalilla. Uronen on harjoitellut MP:n mukana jo pidemmän aikaa, mutta nimet laitettiin papereihin vasta eilen ja siirtomuodollisuudetkin on saatu jo maaliin.

Uronen on rauhallinen ja vaativa maalivahti, jonka suurimpia vahvuuksia ovat pelinluku, jalalla pelaaminen sekä lähitorjunnat.

– Nyt keskittyminen on täysin viimeisen kuukauden harjoituksissa, jotta oltaisiin joukkueena mahdollisimman valmiita kauden alkaessa. Henkilökohtaisena tavoitteena on auttaa joukkuetta menestymään mahdollisimman hyvin sekä saavuttaa joukkueena asetetut tavoitteet, Uronen tunnelmoi MP:n lehdistötiedotteessa.

Päävalmentaja Juha Pasoja on tyytyväinen, että maalivahtikolmikko on nyt kasassa.

– Jonne pelasi ennen Ruotsin reissua luotettavasti meidän maalillamme ja hän tuokin puolustukseen lisää kokemusta ja johtajuutta, Pasoja kommentoi.

Artikkeliin liittyviä aiheita: