PalloTV - Suosikit voittivat - HJK ja KuPS kohtaavat Kansallisen Cupin finaalissa
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
26.03.2023

Suosikit voittivat – HJK ja KuPS kohtaavat Kansallisen Cupin finaalissa

Loppuottelu pelataan Kuopiossa 1. huhtikuuta.

KuPS ja HJK kohtaavat naisten talvisarjan Kansallisen Cupin finaalissa. Molemmat joukkueet voittivat välieräottelunsa - KuPS kaatoi Åland Unitedin ja HJK raivasi tieltään TPS:n. Loppuottelu pelataan Kuopiossa 1. huhtikuuta.

Åland United ja KuPS:n välinen ottelu jouduttiin siirtämään lauantailta täksi päiväksi kovan lumisateen vuoksi. Isosti muuttunut Åland United pani puolustavan mestarin tiukoille, mutta hävisi lopulta KuPS:lle maalein 1-2 (1-1). KuPS kuittasi Åland Unitedin johtomaalin nopeasti. Lavdije Begolli viimeisteli voitto-osuman toisella puoliajalla.

HJK selvitti välieriin yltäneen liiganousijan TPS:n puhtaasti 3-0 (2-0). Helsinkiläiset saivat kylläkin pientä vetoapua vierailtaan - HJK:n ensimmäinen maali syntyi rangaistuspotkusta ja viimeinen turkulaispelaajan tekemänä.

HJK - TPS 3-0 (2-0)
16. 1-0 Lotta Lindström (rp)
34. 2-0 Jenna Topra
49. 3-0 oma maali
yleisöä: 103

Åland United - KuPS 1-2 (1-1)
24. 1-0 Jacqueline Hand
26. 1-1 Hannah Sharts
68. 1-2 Lavdije Begolli
yleisöä: 75

Artikkeliin liittyviä aiheita: