PalloTV - PalloTV podcast, jakso 4: Veikkausliiga alkaa & Pikkuhuuhkajat liigassa
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Studio
|
31.03.2023

PalloTV podcast, jakso 4: Veikkausliiga alkaa & Pikkuhuuhkajat liigassa

Aiheena otsikon mukaisesti pian alkava Veikkausliiga! Lisäksi käsitellään Pikkuhuuhkajia liigassa, sillä vieraaksi saimme Suomen U21-maajoukkueen uuden päävalmentajan Mika Lehkosuon. Studiossa PalloTV:n asiantuntijana Junnu Leskelä ja juontajana Joeli Yifrach.

Voit kuunnella jakson halutessasi myös Spotifyssa:
https://open.spotify.com/episode/23xVw0NfFaLTEZFPh8V7rV?si=7f7f26a87f5b4292

SISÄLTÖ:
00.00–06.32
Minkälainen kokemus Norjassa valmentaminen oli? Miten pelaaminen ja muu jalkapalloelämä Norjassa eroaa Suomesta? Minkälainen tuntuma Lehkosuolla on Veikkausliigaan?

06.49–19.35
Ensi keskiviikkona alkava Veikkausliiga: Miltä avauskierros näyttää Lehkosuon silmin? Mitä kärkiotteluista HJK-FC Honka, KuPS-FC Inter ja SJK-FC Haka on odotettavissa? Miltä joukkueiden tilanne näyttää Liigacupin perusteella? Mitä kierroksen muilta otteluilta on lupa odottaa? Onko nousijajoukkue KTP:llä heti kohtalon hetket käsillä?

19.39–35.42
U21-maajoukkue ja Veikkausliigassa pelaavien pikkuhuuhkajien tilanne: Mikä maku Lehkosuolle jäi ensimmäisistä Pohjois-Makedonia- ja Bulgaria –maaotteluista? Mikä peleissä toimi, mitä pitää vielä kehittää? Onnistujat? Turkin leirille nimetyistä pelaajista 2/3 pelaa ulkomailla ja 1/3 kotimaisessa Veikkausliigassa, mistä se kertoo?

Harva ulkomaalaisissa seuroissa pelaavista Pikkuhuuhkajista pelaa säännöllisesti, mitä Lehkosuo ajattelet asiasta? Veikkausliigassa pelaavat pikkuhuuhkajat jauhavat täysiä 90-minuuttisia joka viikko, tuoko se heille edun maajoukkuevalinnoissa? Miten Lehkosuo arvioi, kuinka moni Veikkausliigassa pelaava pelaaja on ns. harmaalla vyöhykkeellä, kun U21-maajoukuetta nimetään? Minkälaista palloa hän haluaa nähdä Pikkuhuuhkajien pelaavan? Mitä Norjasta tarttui mukaan Lehkosuon pelikirjaan?