PalloTV - PalloTV podcast, jakso 4: Veikkausliiga alkaa & Pikkuhuuhkajat liigassa
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Studio
|
31.03.2023

PalloTV podcast, jakso 4: Veikkausliiga alkaa & Pikkuhuuhkajat liigassa

Aiheena otsikon mukaisesti pian alkava Veikkausliiga! Lisäksi käsitellään Pikkuhuuhkajia liigassa, sillä vieraaksi saimme Suomen U21-maajoukkueen uuden päävalmentajan Mika Lehkosuon. Studiossa PalloTV:n asiantuntijana Junnu Leskelä ja juontajana Joeli Yifrach.

Voit kuunnella jakson halutessasi myös Spotifyssa:
https://open.spotify.com/episode/23xVw0NfFaLTEZFPh8V7rV?si=7f7f26a87f5b4292

SISÄLTÖ:
00.00–06.32
Minkälainen kokemus Norjassa valmentaminen oli? Miten pelaaminen ja muu jalkapalloelämä Norjassa eroaa Suomesta? Minkälainen tuntuma Lehkosuolla on Veikkausliigaan?

06.49–19.35
Ensi keskiviikkona alkava Veikkausliiga: Miltä avauskierros näyttää Lehkosuon silmin? Mitä kärkiotteluista HJK-FC Honka, KuPS-FC Inter ja SJK-FC Haka on odotettavissa? Miltä joukkueiden tilanne näyttää Liigacupin perusteella? Mitä kierroksen muilta otteluilta on lupa odottaa? Onko nousijajoukkue KTP:llä heti kohtalon hetket käsillä?

19.39–35.42
U21-maajoukkue ja Veikkausliigassa pelaavien pikkuhuuhkajien tilanne: Mikä maku Lehkosuolle jäi ensimmäisistä Pohjois-Makedonia- ja Bulgaria –maaotteluista? Mikä peleissä toimi, mitä pitää vielä kehittää? Onnistujat? Turkin leirille nimetyistä pelaajista 2/3 pelaa ulkomailla ja 1/3 kotimaisessa Veikkausliigassa, mistä se kertoo?

Harva ulkomaalaisissa seuroissa pelaavista Pikkuhuuhkajista pelaa säännöllisesti, mitä Lehkosuo ajattelet asiasta? Veikkausliigassa pelaavat pikkuhuuhkajat jauhavat täysiä 90-minuuttisia joka viikko, tuoko se heille edun maajoukkuevalinnoissa? Miten Lehkosuo arvioi, kuinka moni Veikkausliigassa pelaava pelaaja on ns. harmaalla vyöhykkeellä, kun U21-maajoukuetta nimetään? Minkälaista palloa hän haluaa nähdä Pikkuhuuhkajien pelaavan? Mitä Norjasta tarttui mukaan Lehkosuon pelikirjaan?