PalloTV - "Tavoitteena suora liiganousu tai -karsinta", Eero Markkanen, IF Gnistan
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
12.04.2023

”Tavoitteena suora liiganousu tai -karsinta”, Eero Markkanen, IF Gnistan

Miesten Ykkönen käynnistyy viikonloppuna ja sarjan kärkitaistosta povataan todella tasaista vääntö. Eilen julkistettujen pelaajabudjettien perusteella sarjan vahvimmat ennakkosuosikit ovat TPS (290 000 €) ja FF Jaro (220 000 €), mutta heti kolmantena tulee Helsingin Oulunkylässä majaansa pitävä IF Gnistan (155 000 €).

Hevosmiesten tietotoimiston mukaan Oulunkylään on rakenteilla pienoinen futisbuumi. Eikä se lopulta ihme ole. ”Gnisussa” on tehty määrätietoista, suunnitelmallista työtä viime vuodet ja tulosta on alkanut tulla. Samaan tahtiin myös seuran vetovoima on kasvanut pelaajien silmissä.

Hyökkääjä Eero Markkanen, 31, on tästä hyvä esimerkki. Entinen huuhkajahyökkääjä on yksi Gnistanin avainpelaajista. Hän on myös sarjan ehdottomia profiilipelaajia. Oulunkylässä on todella suuret odotukset hänen suhteensa, kuinkas muuten.

PalloTV tapasi Markkasen Ykkösen avaustilaisuudessa ja kysyi, millä mielin mies itse starttaa kauteen? Onko hän asettanut henkilökohtaista maalitavoitetta kaudelle? Kävikö uran päättäminen mielessä viime kauden jälkeen? Mikä määrittää sen, onko Gnistanin kausi onnistunut? Miten hän lopulta päätyi Oulunkylään, oliko hänellä muita vaihtoehtoja pöydällä?   

Toimittaja: Aleksi Rouvinen

Artikkeliin liittyviä aiheita: