PalloTV - ”Olen tyytyväinen, jos nousemme Veikkausliigaan”, Paulus Arajuuri, HIFK
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
13.04.2023

”Olen tyytyväinen, jos nousemme Veikkausliigaan”, Paulus Arajuuri, HIFK

Huomenna alkavaa Miesten Ykköstä on ennakoitu ennätyksellisen tasaiseksi. Voittajan palkintona on suora nousu Veikkausliigaan ja pudotuspelien voittaja pääsee kokeilemaan onneaan karsinnoissa. Aiemmin viikolla julkistettujen lukujen perusteella ennakkosuosikin viitta ojennetaan TPS:lle, jonka 290 000 euron pelaajabudjetti on vertailun korkein. Seuraavina tulevat FF Jaro 220 000 eurolla ja IF Gnistan 155 000 eurolla. Pelaajabudjetit ovat usein korreloineet lopulliseen sarjasijoitukseen.   

Viime kaudella Veikkausliigasta häpeälliseen tyyliin pudonnut Helsingin IFK on koonnut rivejään. Täksi kaudeksi ilmoitettu pelaajabudjetti, 125 000 euroa, on sarjan keskitasoa. Sen puolesta stadilaiskannattajilla ei ole aihetta pidättää hengitystä, saati odottaa nopeaa nousua takaisin isoihin valoihin. Taustalla tehdään kuitenkin kovasti töitä IFK:n uuden projektin eteen. Keskuspuolustaja Paulus Arajuuren, 34, siirtyminen HJK:sta Rödaan oli merkittävä virstanpylväs IFK:n uuden projektin uskottavuudelle.

PalloTV tapasi Arajuuren Ykkösen kauden avaustilaisuudessa ja kysyi, minkälaista kautta hän odottaa IFK:lle? Kävikö lopettaminen mielessä vaikean viime kauden jälkeen? Miten kauteen valmistautuminen on muuten sujunut? Missä hän haluaa nähdä IFK:n kauden päätteeksi, mikä täyttää onnistuneen kauden tunnusmerkit? Minkälaisia tavoitteita Arajuuri on asettanut itselleen? Onko HJK-taustasta tullut kuittailua?

Toimittaja: Aleksi Rouvinen

Artikkeliin liittyviä aiheita: