PalloTV - "Joona Juntunen jätti ison aukon", Juha Pasoja ja Samuli Hölttä, MP

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
23.05.2023

”Joona Juntunen jätti ison aukon”, Juha Pasoja ja Samuli Hölttä, MP

Mikkelin Palloilijoihin täksi kaudeksi siirtynyt Joona Juntunen menehtyi traagisesti liikenneonnettomuudessa saamiinsa vammoihin toissa viikon sunnuntaina. Omaisten lisäksi elämänsä alkutaipaleella olleen nuoren miehen poismeno koskettaa myös isoa joukkoa entisiä ja nykyisiä pelikavereita, koko maanlaajuista jalkapalloyhteisöä.

PalloTV tapasi MP:n päävalmentajan Juha Pasojan ja mikkeliläisten kapteenin Samuli Höltän Helsingissä pelatun Ykkösen kärkikamppailun jälkeen. Molemmat saivat tilaisuuden purkaa tuntojaan suru-uutisen keskellä ja kertoa millainen persoona Juntunen oli.

Pasoja ja Hölttä kertovat myös miten suru-uutista käsiteltiin MP:n sisällä kesken hektisen kilpailukauden, jonka tiukka ohjelma ei anna paljoa mahdollisuuksia otteluiden siirtämisiin edes surutyön vuoksi? Miten tällainen uutinen tuodaan joukkueelle? Entä miten pelaajat kokivat shokkiuutisen? Oliko sillä jotain vaikutuksia MP:n arkeen?

Toimittaja: Aleksi Rouvinen

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia