PalloTV - Ahola joutuu jättämään JäPS:n valmentamisen
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Suomen Cup

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
29.05.2023

Ahola joutuu jättämään JäPS:n valmentamisen

Terveyssyyt pakottavat laittamaan taktiikkataulun syrjään.

Jyrki Ahola vetäytyy Ykkösessä pelaavan Järvenpään Palloseuran valmennustehtävistä. Seuran tiedotteen mukaan syyt tehtävän jättämiselle eivät ole kilpailulliset vaan terveydelliset. Ahola ehti olla JäPS:n valmentajana seitsemässä Ykkösen ottelussa.

Aholan terveysongelmat eivät ole uusia. Hän sai sydänkohtauksen puolitoista vuotta sitten tammikuussa ollessaan aloittamassa Riihimäen Palloseuran edustusjoukkueen harjoituksia. Aholan elämä oli tuolloin hiuskarvan varassa, sillä hänen elvytyksensä kesti 48 minuutin ajan. Ahola kertoi kokemuksistaan MTV:n haastattelussa viime kesänä.

Ahola toimi pitkään pääkaupunkiseudulla erilaisissa valmennus- ja taustatehtävissä. Hänet valittiin yllätysnimenä AC Oulun uudeksi päävalmentajaksi kaudeksi 2020. Pesti kesti puolitoista vuotta ja se sisälsi AC Oulun nousun Veikkausliigaan.

JäPS:n uudestä päävalmentajasta ei ole vielä kerrottu.

Artikkeliin liittyviä aiheita: