PalloTV - PalloTV Podcast jakso 8 – Honka elää vaarallisesti
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Studio
|
31.05.2023

PalloTV Podcast jakso 8 – Honka elää vaarallisesti

Vieraana espoolaisseuran General Manager Hexi Arteva.

PalloTV Podcast jakso 8 – Honka elää vaarallisesti – Veikkausliiga nyt. Vieraana FC Hongan GM Hexi Arteva. Juontajana Raine Pernu ja panelistina PalloTV:n Junnu Leskelä. Podcastin teknisestä toteutuksesta vastaa Esa Harju, Elmerson Audio Works.

Voit kuunnella jakson myös Spotifyssa:
https://open.spotify.com/episode/19V25lX8ZeB2ce95GssGwr?si=arS0_fisTWSw-B1LTkn4Qg

SISÄLTÖ
00:00-02:20 Esittelyt

02:30-05:30 FC Hongan alkukausi – Espoolaisten viime kausi päättyi pronssimitaleihin. Seura oli myös Veikkausliigan maaliahnein, 53 osumaa. Tämä kausi on alkanut erilaisten tuulten puhaltaessa. Kymmenen pelatun ottelun jälkeen joukkueella on 12 pistettä, 3-3-4, maalierolla 8-8. Se oikeuttaa sarjataulukon 5. sijaan.

Sarjan alkukierrokset sujuivat vielä jotakuinkin normaaleissa merkeissä, mutta nyt Hongan kuntokäyrä sojottaa alaspäin. Neljästä viimeisestä ottelusta sillä on esittää vain yksi voitto. Kolmen kotiottelun putkikin päättyi pisteittä ja maaleitta. Viime kierroksella sarjanousija KTP kävi hakemassa voiton Tapiolasta. Mikä mättää Hexi, ja mikä lääkkeeksi?

05:30-07:45 Mikä noissa kotiotteluissa oikein hiertää?

07:45-09:50 Kaduttaako Agon Sadikun ja Rui Modeston myynti nyt, kun joukkue kyntää sarjassa, tavoitteeksi asetettu eurocup-paikka on vaakalaudalla ja kesän tärkeät europelit lähestyvät?

09:50-12:15 Myytiinkö Sadiku ja Modesto taloudellisen pakon edessä? Ulospäin kaupat eivät näyttäneet kovin suunnitelmallisilta.

12:15-14:20 Kuinka vaikeata urheilullisen menestyksen ja taloudellisen kehityksen ylläpitäminen saman aikaisesti on? Sisältyykö siihen riskitekijöitä?

14:20-15:14 Hongan organisaatiorakenne poikkeaa hieman muista liigaseuroista, kun seurassa on sekä manageri että urheilutoimenjohtaja, Petri Vuorinen, minkälainen työnjako heillä on?

15:14-15:57 Ketkä Hongassa osallistuvat keskusteluun, kun he suunnittelette pelaajahankintoja tai pelaajakauppoja? Kuka Hongassa ajattelee, ei vain huomista, vaan myös ylihuomista?

15:57-19:10 Miten Hongan skouttaus toimii? Miten he huolehtivat siitä, että heillä on asettaa näyteikkunaan uuttaa kauppatavaraa, kun edelliset on myyty alta?

19:10-23:15 Kesän siirtoikkunan avautuminen on jo lähellä? Minkälaisia suunnitelmia Hongalla on sen suhteen? Vahvistetaanko hyökkäyspäätä? Pelaajia on myös lähdössä. Ketkä myydään ja mihin?

23:40-39:00 Veikkausliigan alkukausi – minkälaisia havaintoja Hexi on tehnyt? Joko seurat alkavat olla sarjataulukossa siellä, missä niiden on ennakoitu kauden lopussa olevan?

FC Hongalla on edessään on kolmen sarjakierroksen viikko, jossa se kohtaa IFK Mariehamnin ja kaksi tämänhetkistä päävastustaajaansa Ilveksen ja FC Interin. Joko nämä pelit ovat niin sanottuja kuuden pisteen otteluita? Onko tämä kohtalon viikko? Mihin muihin otteluihin katseet kiinnittyvät härkäviikolla?