PalloTV - "Tavoitteena taktisesti dynaaminen joukkue", Pauliina Miettinen, KuPS
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Suomen Cup

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
02.06.2023

”Tavoitteena taktisesti dynaaminen joukkue”, Pauliina Miettinen, KuPS

Keskiviikkona kerrottiin, että KuPS:n naisten päävalmentaja Ollipekka Ojala jättäytyy toistaiseksi voimassa olevalle sairaslomalle. Hänen tilalleen tulee pitkän linjan kokenut valmentaja Pauliina Miettinen, joka palaa KuPS-sopimuksen myötä vanhaan kotikaupunkiinsa.

Miettistä kovempaa naisjalkapalloon profiloitunutta nimeä valmentajaksi ei kotimaan kentiltä voi saada. Hänellä on takanaan pitkä peliura. Suomessa hän edusti Kuopion MimmiFutista, FC Kontua, Malmin Palloseuraa, HJK:ta ja Turun Pyrkivää.

Ulkomaan tuulia Miettinen haisteli pelaamalla Yhdysvalloissa, josta hänen valmentajauransa myös alkoi. Isoimmat meriitit valmentajana Miettinen on pokannut PK-35 Vantaassa ja Tikkurilan Palloseurassa.

Parina viime kautena menestymään jopa ylivoimasella tavalla tottunut KuPS on uuden tilanteen edessä. Alkukausi sujui vielä ruusuilla tanssien, mutta kahdessa viimeisessä ottelussa kovimmat haastajat juoksivat vastaan ja kyyti oli kylmää: kaksi tappiota, kahdeksan maalia omiin.

PalloTV tapasi uuden päävalmentajan tuoreeltaan ja pääsi kysymään, mikä on mennyt KuPS:ssa vikaan. Millaisen analyysin hän on tehnyt KuPS:n tilanteesta? Mitä on luvassa, sillä Miettinen teki heti selväksi, että muutoksia on tiedossa? Millaista on Pauliina Miettisen näköinen jalkapallo? Onko arkeen luvassa muutoksia?

Miettiselle arki tulee nopeasti eteen, kun KuPS kohtaa Ilveksen jo tänä iltana. Joko on pakkovoiton maku, jotta keltamustat pysyvät mestaruusjunassa mukana?

Toimittaja: Junnu Leskelä
Kansikuva: KuPS

Artikkeliin liittyviä aiheita: