PalloTV - ”Kaipaan lisää aggressiivisuutta kaksin-kamppailuihin”, Arttu Heinonen, HJK Naiset
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
08.06.2023

”Kaipaan lisää aggressiivisuutta kaksin-kamppailuihin”, Arttu Heinonen, HJK Naiset

HJK:n naiset ovat pelanneet jämäkän alkukauden. Viime sunnuntain 5-0 vierasvoitto ONS:sta nosti stadilaiset jo Kansallisen Liigan piikkipaikalle, kun runkosarja lähestyy puoliväliä. Tilastojen valossa Klubin pelissä on toiminut kaikki. Kahdeksan pelatun kierroksen jälkeen joukkueella on kasassa 21 pinnaa, 7-0-1, maalierolla 21-3.    

PalloTV tapasi HJK:n päävalmentajan Arttu Heinosen ja totesi, että Klubin alkukausi on sujunut suorastaan loisteliaasti. Onko alkuvuosi muutoin vastannut hänen odotuksiaan? Sarjan alku on ollut odotettua tasaisempi, kun KuPS:n peli on tökkinyt. Onko se yllättänyt HJK-leirissä?

Klubi on tehnyt keskimäärin noin kaksi maalia peli, kun kovimmat kilpailijat mättävät keskimäärin kolmea maalia per ottelu, askarruttaako se? Puolustuspeli on ollut hyvässä formussa, millä se selittyy? Missä HJK:n peli kehittämisen painopiste on juuri tällä hetkellä?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: