PalloTV - PalloTV Podcast jakso 9 – EM-karsinnat vedenjakajalla
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Studio
|
08.06.2023

PalloTV Podcast jakso 9 – EM-karsinnat vedenjakajalla

Vieraana maajoukkueen valmennusryhmään kuuluva Mika "Nure" Nurmela.

Vieraana Huuhkajien valmennusryhmään kuuluva Mika "Nure" Nurmela. Juontajana Raine Pernu ja panelistina PalloTV:n tuottaja Junnu Leskelä. Podcastin teknisestä toteutuksesta vastaa Esa Harju, Elmerson Audio Works.

Voit kuunnella jakson myös Spotifyssa:
https://open.spotify.com/episode/1mEktVJl4MajaCJiiJ6acO?si=q0O-ul_6SiG0RRSRjSM3xw

SISÄLTÖ
00:00-02:18 Millä mielin valmennus lähestyy tulevia EM-karsintaotteluita?

02:19-07:40 Mikä Nuren rooli on maajoukkueen valmennusryhmässä, mitä kaikkea siihen kuuluu?

07:41-14:33 Palataan hetkeksi maaliskuussa pelattuihin vierasotteluihin Tanskaa- ja Pohjois-Irlantia vastaan. Tappio Tanskalle ja voitto Pohjois-Irlannista oli pisteiden valossa ok tulos, mutta itse pelaaminen herätti enemmän kysymyksiä kuin antoi vastauksia, miten nuo pelit nähtiin penkin päästä?

14:34-17:13 Huuhkajat järjestävät erillisen leirityksen osalle pelaajista ennen varsinaista maajoukkuekokoontumista, miksi ja ketä leirille osallistuu? Mikä joukkueen terveystilanne on muutoin?

17:14-22:40 Missä Huuhkajat menee tällä hetkellä? Edessä olevat Slovenia- ja San Marino-pelit tulevat määrittämään sen, miten kovien paineiden alla EM-karsinnat jatkuvat syksyllä, ja suuren yleisön odotukset ovat huipussaan, joko valmennus ja joukkue tuntee paineet?

22:41-24:07 U21-maajoukkueen valmentaja vaihtui hiljattain. Miten Huuhkajien ja U21-maajoukkueen yhteistyö on organisoitu nykyisin, onko siihen tullut muutoksia?

24:08-33:19 Slovenia. Minkälaista futista Slovenia pelaa? Osa meidän pallollisen pelimme avainpelaajista on pois loukkaantumisten vuoksi, onko se huolenaihe ottaen huomioon, ettei meidän pallollinen pelimme ollut kovin kaksista kahdessa ensimmäisessäkään karsintaottelussa? Löytyykö meiltä kansainväliset mitat täyttäviä wingbackeja?

33:20-39:10 San Marino. Minkälaista futista San Marino pelaa? Joko katsomossa voidaan luottaa siihen, että klaaraamme Slovenia- ja San Marino-pelit ilman, että meillä on pelko takapuolessa, kuten takavuosina? Mitä eväiksi San Marinon matalaa blokkia vastaan? Joko siinä pelissä voidaan kokeille hieman erilaisia pelaajaprofiileja esimerkiksi keskikentän ylemmille oksille?

39:11-43:33 Syyskuussa odottaa vieraspeli Kazakstanissa ja kotipeli Tanskaa vastaan. Minkälaisia ajatuksia nuo pelit herättävät tässä kohtaan?

Artikkeliin liittyviä aiheita: